Szopnék és szopatnék ma este. Kocsiban vagy eldugott helyen! Este 7-től bármeddig jó. Veszprém és környéke
Esztergomban ma délre keresnék hölgyet vagy szimpatikus párt kellemes együttlétre

Szekesfehervar!Kb 1 ora mulva szopatas .Regi teglagyari ut vege!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek péntek délelőtt10-től. Fiúk ,párok lehet jönni masztira, orálra, vagy csak kukkolàsra.Sötétezüst autó.

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok!
Ezen a héten péntek estére , esteleg szombatra keresünk önmagára igényes, inteleigens, ápolt, diszkrét,normális 1-2 heteró úrat/úrakat székesfehérvári kalandra,belevaló,szexi, dögös hölgy kényeztetésére.
Elsősorban fiatalabb 25- vagy idősebb 55+ jelentkezők érdeklődését várjuk.
Nyaláscentrikusság kimondott előnyt jelent.
Érdeklődéseteket belső üzenetben várjuk.
Ezen a héten péntek estére , esteleg szombatra keresünk önmagára igényes, inteleigens, ápolt, diszkrét,normális 1-2 heteró úrat/úrakat székesfehérvári kalandra,belevaló,szexi, dögös hölgy kényeztetésére.
Elsősorban fiatalabb 25- vagy idősebb 55+ jelentkezők érdeklődését várjuk.
Nyaláscentrikusság kimondott előnyt jelent.
Érdeklődéseteket belső üzenetben várjuk.
Fehérvár, Velencei-tó környékén ma este valaki/valakik?
Sziasztok. Hölg vagy pár van aki ráérne találkozni este? Helyem van. 37 éves Várpalotai srác vagyok. Privátba írjatok
Sziasztok!
Szèkesfehérvár környékén szívesen találkoznèk hölggyel/pàrral.
Helyem van Fehérváron.
Szèkesfehérvár környékén szívesen találkoznèk hölggyel/pàrral.
Helyem van Fehérváron.
Sziasztok. Pápa és környékén (max 50km) lenne uni vagy aktív sràc aki talizna? Esetleg kíváncsi heteró?
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton a bregyónál lévő erdős részen kinek hajoljak be ?
harisnyában , parókában
vagy csak kukkolnád ?

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Mór környékén valaki?
Sziasztok.
Ma estére (10.26) keresünk egy férfi vagy egy női vagy egy pár beszállót. Dunaújváros környékén, utazni nem tudunk, helyet viszont igen. Ittalvás kizárt
22-28 év körül.
Ma estére (10.26) keresünk egy férfi vagy egy női vagy egy pár beszállót. Dunaújváros környékén, utazni nem tudunk, helyet viszont igen. Ittalvás kizárt

22-28 év körül.
Hali, Ma vagy holnap lány esetleg Ajka környéke ?
Sziasztok! Most szombatra keresúnk délutántól játszótársakat!
Párokat fiúkat lányokat 45 éves korig.
Legyen önkritikád, sportos vagy vékony normal alkat.
Üzenetekben várjuk a komoly, lehetőleg közelből - mert messzi messzi galaxisból úgyse értek ide - jelentkezőket.
Köszönjük!
Párokat fiúkat lányokat 45 éves korig.
Legyen önkritikád, sportos vagy vékony normal alkat.
Üzenetekben várjuk a komoly, lehetőleg közelből - mert messzi messzi galaxisból úgyse értek ide - jelentkezőket.
Köszönjük!
Feleséget, nagymamát keresek. Persze másét...
Veszprém és környékén valaki ma autós vagy szabadtéri kalandra?

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!