Sziasztok
Aktív vagy uni Pasit keresek pasit szexre, vagy párt, csak tartalmas higiénikus aktus! Kocsi stb...nem csak lakásban ! Legyen helyed vagy megtudom oldani én is.. Balatonfüred max 30km körzetéből. Van autóm.. Én egy férfias ápolt borotvált Uni pasi vagyok, izgat a kemény kitartó fasz...tudok is mit kezdeni vele.. Mindent lehet ! Csak akkor irj ha telefonszámot is küldesz diszkréten hívlak. Nem bohóckodni akarok szexelni !
Aktív vagy uni Pasit keresek pasit szexre, vagy párt, csak tartalmas higiénikus aktus! Kocsi stb...nem csak lakásban ! Legyen helyed vagy megtudom oldani én is.. Balatonfüred max 30km körzetéből. Van autóm.. Én egy férfias ápolt borotvált Uni pasi vagyok, izgat a kemény kitartó fasz...tudok is mit kezdeni vele.. Mindent lehet ! Csak akkor irj ha telefonszámot is küldesz diszkréten hívlak. Nem bohóckodni akarok szexelni !
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Pápa +50km-es körzetben uni vagy aktív srác, esetleg kíváncsi hetero aki ma kalandozna?

Zánka környékén vagyok és baszható. Pasikat keresek, akik dugnának
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Székesfehérvár környékéről elsősorban a hölgy örömére.
34 éves székesfehérvári, 174cm magas férfi vagyok.
34 éves székesfehérvári, 174cm magas férfi vagyok.
Ha esetleg valamikor Vas Megye környékén járnál, akkor szívesen le………..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 26. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 26. péntek 17:10
Törölt felhasználó (1045222)

Sziasztok
Ma este valaki Tapolca környékén?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ma este valaki Tapolca környékén?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Sziasztok. Most hosszúhètvèn ismerkednèk, ha úgy van találkoznèk pàrokkal kölcsönös szimpàtia esetèn.
írjatok elèrhetősèget ès beszèljük meg a dolgokat.

Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Vértesszőlős és környékén 2-3 db kisebb szekrény IKEAs, 2 db ágy hétvégi házba való elvihető
érdeklődés privátban

érdeklődés privátban
Sziasztok! Hétfőn délelőtt Veszprémben leszek.
Hölgyek társaságat keresem kellemes,tartalmas együttlétre.Helyem van. Ha valakinek úgy jobban tetszik,akkor tegye fel a kezét,aki nincs rendesen megb...va!
Hölgyek társaságat keresem kellemes,tartalmas együttlétre.Helyem van. Ha valakinek úgy jobban tetszik,akkor tegye fel a kezét,aki nincs rendesen megb...va!
sziasztok!Dorog környéke valaki(k) egy kis kaland?kedves diszkrét pasi vagyok

Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok
Szívesen kukkolnék ma masztit vagy szexet!Székesfehérváron Párt,Nőt,vagy férfit!
Ha nem zavar hogy megleslek akkor privátba jelezz!
Szívesen kukkolnék ma masztit vagy szexet!Székesfehérváron Párt,Nőt,vagy férfit!
De akár engem is meg lehet lesni miközben masztizom!
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 14:31

Sziasztok
Szívesen társulnék ma este höpgyhöz vagy párhoz.Olyan szerepet vállalok,amire szükségetek van
Jóképű 38 éves srác vagyok,kérésre emailben tudok képet küldeni

Sziasztok!
Holnap(hétfő) este párt hölgyet keresek minden jóra Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Holnap(hétfő) este párt hölgyet keresek minden jóra Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Közöshokira bisex pasi, vagy srác fejér megyében?
Privit írj...köszi
Privit írj...köszi
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok!Veszprém környékén szopatnék!