Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Tihany környékén keresek párt, partnert
Veszprémben kiverném valakinek de csak viszonzás nélkül
írj bátran

Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Veszprém- Balaton környékén valaki? Minden érdekel. Helyem is van utazni is tudok...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék veletek. Kb. mikor és hol? (Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen ismerkednék veletek. Kb. mikor és hol? (Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párral vagy nővel ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére
Sziasztok. Ma este Turulnál autós kirándulás.
Ma este autóban szopnék.Akár kíváncsi heterot is. Tata, Komárom megye!
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

Szia irtam
Irv vibert nyugodtan (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 08:17
Irv vibert nyugodtan (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1619672)
VIP

Veszprém vagy környékén aktív srác ma?
Sziasztok!
Július 3-4.-én lesz hölgy vagy pár a Balaton körül, bárhol jó, utazni tudok, igényes tisztelettudó, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg 178 magas.
Írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék, bármi szóba jöhet...
Csak hölgy vagy pár!
Köszönöm!
Szép estét wink
Július 3-4.-én lesz hölgy vagy pár a Balaton körül, bárhol jó, utazni tudok, igényes tisztelettudó, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg 178 magas.
Írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék, bármi szóba jöhet...
Csak hölgy vagy pár!
Köszönöm!
Szép estét wink
Baszó bikákat keresek zánka környékén.
Veszprém vagy környékén aktív srác ma?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok!Veszprém környékén keresek szopni szerető partnert.
Pasik,párok,csajok!
Pasik,párok,csajok!
Pápa és környékén valaki reggelig?
Lehetsz kíváncsi hetero is

Sziasztok!
Holnap délutánra keresek párt vagy hölgyet Veszprém megyében.
Holnap délutánra keresek párt vagy hölgyet Veszprém megyében.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Nincs medencéjük?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 23. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 19:30

Törölt felhasználó (4705932)

Mert az kamu