Sziasztok. Szombat délelött szívesen találkoznék nővel vagy párral, hely van!!
Kápolnásnyék és környékén titkos pasi kaland?
Balatonalmádi, Veszprém környékén valaki? Helyem is lenne, de nyilvános helyen is bármit....
Sziasztok.Péntek estére keresek pár vagy bi pasit.Uni/passzív szerepben lennék.Írjatok privátban!
Feherváron vki kalandra, közöshokira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
12 és 20-a között keresünk párokat Balatonfüreden.
Sziasztok
Ma valaki Badacsonytomaj környékén?
Pàr nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ma valaki Badacsonytomaj környékén?
Pàr nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ápolt 18/6 méretű ( a fotóimon lázható) kedves jóképűnek tartott férfiként , ápolt kedves párt keresek közös élmények megélésére,fontos számomra a szimpátia,és és hogy előtte ismerkedjünk,meg ismerjük meg egymás vágyait.Voltam már párral és kellemes élményekkel gazdagodtam. Szeretek nudizni,ha tehetem,kijárok Délegyre. Írjatok,ha teszik az adatlapom és felkeltettem az érdeklődést mindenkinek válaszolok. Diszkréció alap!!!
Esetleg hellyel rendelkező masszőr?

Párhoz csatlakoznék a héten bármelyik nap, napközben-este-éjjel. 24 éves, 198cm magas, 18cm intim méretem van.
Hölgy esetleg Pár. Badacsony környékén? 28éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok holnap Győr vagy környéke napközbeni szabatéri kaland ?? Nudi? Izgalom ? Autós is .
Feherváron holnap kalandra valaki közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Lesz ma este dogging?
(Ez egy válasz editzsolt üzenetére (2023. 08. 01. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 14:53

Fiatalos pár vagyunk, holnap este Tatabánya környékén esetleg autós kaland?Valaki?
Sziasztok! 23 éves pasi vagyok! 179 cm/73 kg. Valakinek lenne kedve találkozni vagy kocsikázgatni? Lányokra gondolok természetesen! Írjatok rám és megbeszéljük. Ha insta elérhetőséget adsz, az mégjobb. Veszprém környékén lenne a legjobb, de akár Zirc is jó lehet! Laza kapcsolat vagy egy kis kaland is szóba jöhet. Én úgy gondolom, hogy jól nézek ki, szerintem nem fogsz csalódni.

Egomban szopatnèk jövő hét folyamán
Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.