Sziasztok! Pisis és creampie eating játékokra keresek hölgyet vagy párt, helyem van!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Augusztus 10-20 között a balcsin vagyunk, pasik jelentkezését várjuk adatlapunk alapján
Sziasztok, Párokkal ismerkednénk!! CSAK PÁROK

Hétvége folyamán Dunaújvárosban fogadnék hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre.
Megkeresést privát üzenetben légyszives.
Megkeresést privát üzenetben légyszives.

Sziasztok
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Tatabányai párral ismerkednénk
Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.
Sziasztok
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk ès szívesen mennék kirándulni vagy wellnessezni ha lenne mèg pár aki csatlakozna vagy mi csatlakoznánk .
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk ès szívesen mennék kirándulni vagy wellnessezni ha lenne mèg pár aki csatlakozna vagy mi csatlakoznánk .
Badacsony környékén ismerkednék
Veszprémben autózom.. . Koncert előtt vagy után keresnék hölgyet vagy párt. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok. Szombat délelött szívesen találkoznék nővel vagy párral, hely van!!
Kápolnásnyék és környékén titkos pasi kaland?
Balatonalmádi, Veszprém környékén valaki? Helyem is lenne, de nyilvános helyen is bármit....
Sziasztok.Péntek estére keresek pár vagy bi pasit.Uni/passzív szerepben lennék.Írjatok privátban!
Feherváron vki kalandra, közöshokira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
12 és 20-a között keresünk párokat Balatonfüreden.
Sziasztok
Ma valaki Badacsonytomaj környékén?
Pàr nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ma valaki Badacsonytomaj környékén?
Pàr nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ápolt 18/6 méretű ( a fotóimon lázható) kedves jóképűnek tartott férfiként , ápolt kedves párt keresek közös élmények megélésére,fontos számomra a szimpátia,és és hogy előtte ismerkedjünk,meg ismerjük meg egymás vágyait.Voltam már párral és kellemes élményekkel gazdagodtam. Szeretek nudizni,ha tehetem,kijárok Délegyre. Írjatok,ha teszik az adatlapom és felkeltettem az érdeklődést mindenkinek válaszolok. Diszkréció alap!!!