Sziasztok ! Bi-re nyitott , érdeklődő barátot, havert keresek akivel felfedezhetjük egymást

Sziasztok..
Hölgy v pár Fejérben ???
Heteró vagyok.
Hölgy v pár Fejérben ???
Heteró vagyok.
Adatlapom,...!!! ???
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok. Ajkán találkoznék
Bi vagyok, de heteró alapon is szívesen csatlakozok párokhoz

Sziasztok!Autó mellett,autóban kukkolnék h.ki közben,otthon elhanyagolt,vastagf,idősebb urakat parkolóban,pihenőben,eldugott helyen....igény szerint,egyoldalúan besegítek!Privát üzenetben keress!!
Lányt vagy párt keresek pápán alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
I
I
Fehervaron közöshokira vki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Ma este valaki balaton északi part? 29 éves magára igényes tetovált pasi vagyok
Tapolca környékén valaki?
Privátban keres hely van.
Privátban keres hely van.
Nagy-vastag intimü pápai férfiaknak házamban , diszkréten szopok-nyelek.....
Fehérváron, Veszprém, Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget panziós kalandra! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!!!
Veszprém környékén 30-as pasi aki szopna vagy kiverné a farkam.írj privire
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Ma este szopnék Tata és környékén diszkréten! Akár kíváncsi heterot is!
Sziasztok !
Olyan lányt keresek aki eljönne velem és egy barátommal hajózni bulizni ,ha érdekes lehet valakinek privatban várom a jelentkezést .
Olyan lányt keresek aki eljönne velem és egy barátommal hajózni bulizni ,ha érdekes lehet valakinek privatban várom a jelentkezést .
Sziasztok !
Sziasztok! Jön ma Gárdonyba hölgy vagy pár aki szívesen venné egy 29 éves igényes tetovált pasi közeledését?
Nőt keresek közös időtöltésre.
Persze, hogy vannak....:;
(Ez egy válasz barni85 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 02:57), amit ide kattintva olvashatsz)