Sziasztok, nagyméretű, 185 cm-nél magasabb, nem vékony pasit keresünk a környékről.
Sziasztok !
Extra jó pasik jelentkezését várjuk ! Izmos méretes pasikat akik még ráadásul még JÓKÉPÜEK is !
Extra jó pasik jelentkezését várjuk ! Izmos méretes pasikat akik még ráadásul még JÓKÉPÜEK is !
Kezdőként szeretnék ismerkedni beszélgetni hölhyekkel párokkal

Sziasztok
Hétköznap, napközbeni kalandra keresek partnert a közelemből, hely szükséges. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap, napközbeni kalandra keresek partnert a közelemből, hely szükséges. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Veszprém mellet lenne helyem bármire
Jövő hétre keresek párt vagy hölgyet ! Hétköznap a délelőtti órákra! Komárom környéke! Utazni tudok helyem nincs!
Sziasztok!Hétvégére keresünk olyan pasit akit maszti közben megleshetnénk kocsiból.
Balatonfüreden bisex valaki?
Fehervar vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Ápolt, igényes pasiként keresek, helyem van.
Lenne ma valaki?
Veszprém?
Sziasztok!Kom megyében,otthon elhanyagolt,heteró életvitelű,vastagf idősebb urak??Szívesen segítenék rajtatok egyoldalúan!!Keress bizalommal,természetesen diszkréció mellett!!Privát üzenetben.
Veszprém környékén szopatnék pasi is lehetsz.
Tatabányai párt, napközbeni kalandra, egy szerető pár ffi 55 hölgy 35
privi

Sziasztok!Zirc környékén keresek párt,bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Uni/passzív szerep érdekelne.Írjatok!
Fehervaron kalandra holnap reggel vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Szexre keresek nőt.