Ma este fogadni tudó párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék heteró alapon Fehérváron és környékén. 40-es, ápolt, potens pasi vagyok.
Megbízható és igényes férfit keresek, aki hetero kapcsolatban él és szivesen szopatna rendszeresen egy lelkes kezdő pasit. Győr-Tatabánya-Kisbér háromszögben keresek, helyem sajnos nincs...
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Tatabányán valaki közös hoki,orál?
Fehervar vki kalandra?
Privit irj.....köszi
Privit irj.....köszi
1,5 Óra múlva szopnék Fehérváron.
Veszprém és a környékén szopatnék?
Istenem...
(Ez egy válasz alex000007 üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 21:30

Héten Veszprémben vagy a környéken (Kedd du. Ajka) leszopna?
Nő, pár esetleg pasi? Privátban keress.
Sziasztok! Pápa és környékén ismerkednék nőkkel esetleg párokkal hetero alapon.
Tatabánya környékén szopatnék nőt. Kellő szimpátia esetén többről is lehet szó
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék ma egy párhoz Győr és környékén (80-100km). Fiatal, de többes tapasztalattal rendelkező pasi vagyok.
Ismerkedjünk! smile
Szívesen csatlakoznék ma egy párhoz Győr és környékén (80-100km). Fiatal, de többes tapasztalattal rendelkező pasi vagyok.
Ismerkedjünk! smile
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
Ma este Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon kaland?
Ma este Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon kaland?
Veszprém környékén autózom.. Valahol félre állnék kiverni a farkam. Privátban esetleg valami jó helyet tudtok ajánlani?
Sziasztok!! Pápa és környékéről ismerkednék Nőkkel Hölgyekkel. Parokkal! Kor nem akadály!! Üdv Dávid
Sziasztok!Vastagf uraknak,idősebb uraknak,kíváncsi srácnak segítenék egyoldalúan....ha imádod,nem fogsz csalódni,sőt....keress bizalommal,diszkréció mellett,privát üzenetben!
Sziasztok. Holnap estére keresek egy hölgyet,vagy egy párt. Helyileg Várpalotán vagyok,és a közelből keresnék. De ha esetleg utaznátok nekem az is jó,helyem van. 38 éves teljesen borotvált srác vagyok. Imádom a szexnek minden formáját.
Szeretem a szexet hosszasan élvezni,éppen ezért nem 2percig tartana. Előjáték,nyali-fali,és még sok finomság. Viberen, vagy e-mailben is elérhető vagyok csak kérd. Várom leveleket. Szexcsatázzunk nálam holnap.

Sziasztok
MA délután egy kellemes találkozóra hölgy vagy pár?
Moto
MA délután egy kellemes találkozóra hölgy vagy pár?

Moto