Ajka és környékén szívesen ismerkednek lányokkal, hölgyekel ,akik elhanyagolta érzik magukat szexuálisan akár napközbeni találkozásra is van lehetőség búvóhellyel és teljes diszkrécióval , ha tetszik csak bátran írj ,érted is tudok menni.
Párok a környékről?
Helló! Holnapra keresnénk hölgyet alkalmi párommal Ajkán.
Sziasztok
Pár napot eltöltünk Keszthelyen és Balatonfüreden március 24-28 között . Szeretnénk megismerni egy hölgyet adatlapunkon leírtak szerint. Ha neked elfogadható és szimpatikusnak találsz várjuk üzenetedet .
Pár napot eltöltünk Keszthelyen és Balatonfüreden március 24-28 között . Szeretnénk megismerni egy hölgyet adatlapunkon leírtak szerint. Ha neked elfogadható és szimpatikusnak találsz várjuk üzenetedet .
Ma 20’óra fele lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba irj!
Privátba irj!
Veszprém mellet lenne helyem bàrmire!!!!
Sziasztok. 7 körül kint leszek Veszprémben a Gulya dombon
szívesen taliznék ott aktívval vagy kíváncsi heteróval
passzívak légyszi ne. Hátul leszek fekete kombival

Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!

Senki??
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 17. vasárnap 15:22

Jól esne ha ma Székesfehérváron valaki meglesne miközben masztizom!
Privátba írj ha lenne kedved meglesni!

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Gumi nélküli szexre keresek partnert. Minden megoldás érdekel
Szia
Inkább a Somogy megyei csoportban keresd őket, oda írj!
Amúgy jó hely a Lógó üveg, Én is gyakran járok oda, szívesen ismerkednék onnan lányokkal, párokkal!!
(Ez egy válasz vogel111 üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 17. vasárnap 10:34
Inkább a Somogy megyei csoportban keresd őket, oda írj!
Amúgy jó hely a Lógó üveg, Én is gyakran járok oda, szívesen ismerkednék onnan lányokkal, párokkal!!

Szisztok! Siófokon tegnap este a lógóban a pár fekete hajú, és fekete miniszoknyás hölgyel itt van?
Jól esne ha ma Székesfehérváron valaki meglesne miközben masztizom!

Sziasztok igenyes fiatal srac ma este parhoz csatlakozna Fejér megyeben
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok.Párt,hölgyet keresek!Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok!
Szép napot. Veszprém-Tapolca környékén vki?
Szisztok! Siófokon tegnap este a lógóban a pár fekete hajú, és fekete miniszoknyás hölgyel itt van?
Fehérváron és környékén élményt keresek...
Írtam neked
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 03. 16. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 16. szombat 16:59

35-45 körüli heteró pasit keresek. Fontos, hogy helyed legyen, Viberen gyorsabb.