Sziasztok! Velencei-tó környékén kalandoznék ma este! Hölgyet,párt keresek. Én 36 éves,magas,férfias vagyok.
Sziasztok! Ma este lenne Hölgy vagy Pár a Balaton északi partján akik szívesen vennék egy 28éves magára igényes pasi közeledését?
Balatonalmádi valaki?
Veszprém mellet valaki? Helyem is lenne akàr ...minden érdekel
Gulya domb környékére jár ki hölgy vagy pár?
Hosszútávú kapcsolat reményében keresek szimpatikus házaspárt, ahol a férj biszex érdeklődésű.
Minden téren megbizható és igényes diplomás pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával (izgalmi állapottól függően 8-12 spricc...)
Édeshármas találkákra vágyom mindenki mindenkivel alapon, ahol a feleség közös kényeztetése mellett a férjjel is kölcsönösen és finoman leszopnánk egymást, de vállalom egyoldalúan is, tehát ha csak én szopnék...
Szép napot.
Minden téren megbizható és igényes diplomás pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával (izgalmi állapottól függően 8-12 spricc...)
Édeshármas találkákra vágyom mindenki mindenkivel alapon, ahol a feleség közös kényeztetése mellett a férjjel is kölcsönösen és finoman leszopnánk egymást, de vállalom egyoldalúan is, tehát ha csak én szopnék...
Szép napot.
Pár hölgyének puncit-popót nyalnék-ffinek szopnék....
39 éves sportos srác vagyok. Papkeszi vasútállomás nem üzemel . Tali hoki cumi?
Esztergom környékén mostanság ?

Péntek estére keresek Tatán vagy a környéken egy Hölgyet / Párt akit orálisan kényeztethetnék ... azazz nyalok, szopok
Persze lehet több is de ...........
Persze lehet több is de ...........
Sziasztok. Nőkkel leveleznék beszélgetnék akik elhanyagoltnak érzik magukat. Egyenlőre csak levélváltás érdekel, aztán aminalakul
Hölgy, pár autós vagy szabadtéri tali?
Sziasztok!50 - 60 as hölgy partnerem keresném Badacsony környékéről kellemes időtöltés a cél..
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék bárkivel, ha van kedved írj itt.
Diszkréció adott és elvárt
Szívesen ismerkednék bárkivel, ha van kedved írj itt.
Diszkréció adott és elvárt

Hellyel rendelkező fiú, pasi méretes dákójával játszadoznék. Lehet szőrös is. Ápoltság, diszkréció feltétel. A többit üzenetben.
39 éves sportos srác vagyok. Papkeszi vasútállomás nem üzemel . Tali hoki cumi?
Hello.
Ma 16- 19 óra közt Gönyü - Komárom, Harcsás részen keresnék. Dunán leszek, kishajóval. Van pár nyugis nudis, de másra alkalmas rész is. Privátban meg tudunk beszélni mindent, ha érdekel. A nap süssön rátok
Ma 16- 19 óra közt Gönyü - Komárom, Harcsás részen keresnék. Dunán leszek, kishajóval. Van pár nyugis nudis, de másra alkalmas rész is. Privátban meg tudunk beszélni mindent, ha érdekel. A nap süssön rátok

Üdv
Fehérváron keresek közös hokira partnert, illetve helyet hogy ki hova szokott menni ami nyugis környék
Fehérváron keresek közös hokira partnert, illetve helyet hogy ki hova szokott menni ami nyugis környék
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Üdv. Ma estére lenne jelentkező egy uni bisex srác személyében aki este 21 után lejön hozzánk? Diszkréció higénia borotváltság alap. Képed itt legyen.