Kanos pasi farkàt massziroznám èlvezèsig!
Irj
Irj
Jelen
(Ez egy válasz secretlife üzenetére (2024. 06. 22. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
25-45 közötti nőt keresek Veszprémből vagy környékéről alkalmi, esetleg hosszabb távú szexkapcsolatra. Helyem van, diszkréció adott!
Email vagy viber elérhetőséged nem árt ha van.
Sokáig levelezni nem szeretnék, inkább találkozni.
Messze élőkkel nem látom értelmét a kommunikációnak.
Az utazgatásra szánt időt jobban is el lehet tölteni ha közel lakunk egymáshoz.
Légy intelligens és csinos!
Sovány nőket nem szeretem.
Email vagy viber elérhetőséged nem árt ha van.
Sokáig levelezni nem szeretnék, inkább találkozni.
Messze élőkkel nem látom értelmét a kommunikációnak.
Az utazgatásra szánt időt jobban is el lehet tölteni ha közel lakunk egymáshoz.

Légy intelligens és csinos!
Sovány nőket nem szeretem.
Veszprém környékéről lány esetleg?
Valaki székesfehérváron?
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Uni/passzív vagyok.Hely megoldható Zirc környékén!Írjatok privátban!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Én szívesen ismerkedem
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 06. 22. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 22:48

Zánka környékén vagyok, belevaló dugni szerető pasikkal ismerkednék

Idősebb hölgyeket kényeztetnék Tatabánya,Tata környéke. Ha férjnél vagy és titkos szexet szeretnél írj.
Zánka környékén vagyok, belevaló dugni szerető pasikkal ismerkednék

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
58 éves pár keres pasit Szfvár és T.bánya környékéröl!
Csak olyan irjon aki hétvége fele ér rá!!!
Képgyüjtök kamusok kiméljenek!!
58 éves pár keres pasit Szfvár és T.bánya környékéröl!
Csak olyan irjon aki hétvége fele ér rá!!!
Képgyüjtök kamusok kiméljenek!!
Sziasztok!
Holnapra, vasárnapra keresek könnyed kalandot. Kukkolás, maszti, orál leginkább hölggyel, párral, kivételes esetben pasival, Balatonfüred és közvetlen vonzáskörzetéből.
Kérlek privátban keress!
Holnapra, vasárnapra keresek könnyed kalandot. Kukkolás, maszti, orál leginkább hölggyel, párral, kivételes esetben pasival, Balatonfüred és közvetlen vonzáskörzetéből.
Kérlek privátban keress!
Balatonalmádi siófok vonalon este éjjel valaki?
Ma valaki 17-18 óra között a Zánka -Veszprém vonalon?
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek ma estére Székesfehérvár vagy Tatabánya környékéről az 50 feletti korosztályból. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Veszprém ma délután valaki nem ér rá?? Csak aki komolyan gondolja és mer is találkozni!!
Ki szopatna ma engem egyoldalúan?
Ma délután bi pár,pasi Balatonkenese, akarattya környékén?
Persze
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 22. szombat 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 05:44
Törölt felhasználó (4716537)

Sziasztok! Van valakinek saját vitorlása?