Sziasztok. Ma este találkozna valaki Székesfehérvár-Veszprém-Pápa vonalon? Lehetőleg uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót keresek
Sziasztok! Írtam privit.
(Ez egy válasz KezdoParos82 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 18:28

Sziasztok!
Székesfehérvári valos pár vagyunk
Szombatra keresnénk egy ápolt kedves Férfit aki a párosunk hölgy tagját erotikus masszázsban részesítené!
Helyünk van!
Kamusok kéméljenek!
Részletekért privátba várjuk a megkeresést!
Szombatra keresnénk egy ápolt kedves Férfit aki a párosunk hölgy tagját erotikus masszázsban részesítené!
Helyünk van!
Kamusok kéméljenek!
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Ma Akarattya környékén lazulok strandolás és persze tali partner lenne a legjobb..
Veszprèmben ma dèlelött egy közös maszturbáció a termèszetben!?
Ma délután nővel, párral kalandoznék Fehérvár környékén!
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Sziasztok olyan párt nőt vagy pasit keresek akit érdekel vagy izgat hogy előtte vagy előttük ki verem. Vagy csak kukolni akkor az is lehet. De lehet több is... Írj és megbeszéljük
Sziasztok! Szombaton napközben Gárdonyba leszek szívesen ismerkednék hölgyekel párokal
Sziasztok! Én egy ápolt igényes férfi vagyok. julius 10-12 között Balatonfüreden leszek. Nők párok válaszát várom!
Ma este Balatonalmádi- Balatonakarattya környékén szexelj velem

Kedves Hölgyek!
Egy hűsítő zuhany a nagy nyári melegben, miközben kukkolna valaki? Jöhetsz egyedül is vagy barátnőkkel, passzív vagy aktív részese lennék. A helyszín többesre is alkalmas holnap kora este Veszprémben.
Egy hűsítő zuhany a nagy nyári melegben, miközben kukkolna valaki? Jöhetsz egyedül is vagy barátnőkkel, passzív vagy aktív részese lennék. A helyszín többesre is alkalmas holnap kora este Veszprémben.
Sziasztok!
Bi hölgyet keresünk Kenese és környékén!
Helyünk van utazásban is tudunk segíteni.
Bi hölgyet keresünk Kenese és környékén!
Helyünk van utazásban is tudunk segíteni.
Sziasztok!
Helyünk van!
Kamusok kéméljenek!
Helyünk van!
Kamusok kéméljenek!
Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra! Panzió vagy lakás oké. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
Holnap délutánra keresek hölgyet veszprémi munkahelyemre. Egyedül leszek az üzemben. Szerepjátékok lehetősége végtelen.
Nincs ilyen csaj vagy Hölgy?
(Ez egy válasz KezdoParos82 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 19:03

Sziasztok
Székesfehérvári valós pár vagyunk!
Hétvégre keresünk egy olyan Nőt lányt akinek lenne kedve beszállni hozzánk!
Mindenki örömére!
Helyünk van!
Diszkréció alap nálunk!
Többit privátba!
Székesfehérvári valós pár vagyunk!
Hétvégre keresünk egy olyan Nőt lányt akinek lenne kedve beszállni hozzánk!
Mindenki örömére!
Helyünk van!
Diszkréció alap nálunk!
Többit privátba!

Hölgyet vagy párt keresek nem egy alkalomra.
Akarattya-Tihany vonalon hölgy vagy pár?
Bi férfitagú párt keresünk, délelőtti találkozóra. Részleteket levélben.