Sziasztok!
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok..
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok..
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Hétvégére keresünk hölgy beszállót Kenesén. Helyünk van!
Lenne kedve valakinek meglesni ma kora este fele Székesfehérváron a szabadban miközben masztizom?
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok!
Ma este lenne Veszprémben koncerten leszek lenne kedve ismerkedni lánynak párnak?!
Ma este lenne Veszprémben koncerten leszek lenne kedve ismerkedni lánynak párnak?!
Sziasztok! Ma delutan BP-Szfehervar-Veszprem-Balaton utvonalon esetleg felreallnek, ha valakinek van kedve kalandozni.
Sziasztok! Nőt vagy párt keresek közös örömökre. Utazni tudok. Hely is meg oldható. Többit privátban.
Sziasztok! Ma és holnap kint leszek Gárdonyba napozok a Velence tónál!! Szívesen ismerkednék hölgyekel párokal! 36 éves sportos alkatu igényes Hetero pasi vagyok! Privibe irjatok! Szép
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok fiatal srác keres olyat akit dughatok/szopathatok Agárd fehérvár környéke
Sziasztok! Ápolt, potens, többesben tapasztalt diszkrét pasiként hétvégén Gárdony környékén kalandoznék!
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot!
További Szép napot!
Laza hokira vki fehervaron szabadban?
Privizh....köszi
Privizh....köszi
Sziasztok! Fejér megyei lányt, párt fotóznék szabadban. Ha érdekel, írj rám!
Sziasztok ma zirc veszprém fehérvár környéke akár autós szabadtéri huncutkodást keresek esetleg nudi? Szép napos napot.
Sziasztok valaki lent van/lesz EFOTT-on??
Zánka környékén valaki?
Pár nő estleg pasi?
Privátban keres.
Pár nő estleg pasi?
Privátban keres.
Szisztok!
50-es vékony pasiként keresem azt aki hosszasan tud és akar is kényeztetni, masszírozni. Székesfehérvár, Mór körzetében. Helyem sajnos nincsen de utazni tudok.
50-es vékony pasiként keresem azt aki hosszasan tud és akar is kényeztetni, masszírozni. Székesfehérvár, Mór körzetében. Helyem sajnos nincsen de utazni tudok.
pénteken délután/4 ora után/ha elviszel veszprémböl- herendre akkor utközben megállunk és leszoplak.mackos vagyok.kis méret elöny.irj privátban de csak este 8-után válaszolok!
Szia Tatabánya környékén szivesen kényeztetnék egy hölgyet