Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
A Velencei-tónál tartózkodom a héten egyedül....keresek párt-hölgyet
sziasztok. veszprémi 35 éves pasiként ismerkednék nőkkel.
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szép reggelt! Dunaújvárosban valaki reggel?
Veszprém környékén
autós vagy szabadtéri kalandra hölgy, pár?
autós vagy szabadtéri kalandra hölgy, pár?
Veszprém környékén keresek párokat vagy bi pasit.
Sziasztok székesfehérvár alsovarosi pihenopark valaki koran reggel ?
Szia. Én benne vagyok.
(Ez egy válasz Szexetkeresek75 üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemesen domináns érett Hölgyet keresek aki velem nyalatja a seggét.....Pápa-és k.ke
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Veszprém és környékén valaki?
Párt nőt vagy pasit keresek hely van minden jóra
Fejérben nőt v párt keresek...
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Veszprémben van valaki aki szopik?
Sziasztok!Adatlapom alapján keresek,olyan vastagf urak akik igénylik ha kielegítik őket orálisan,de nem kapják meg otthon!!??Nem fogsz csalódni,sőt....Nagyonnigényes,diszkrét vagyok!!Keress bizalommal,privát üzenetben!
Győrben van helyem egész keddig révfaluba, párt, házaspárt keresek , peti privire
Sziasztok irtam privátban.
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)