Szerda délutànra keresünk kitartó nagy intim mértű férfit...màr két férfi van
Kanos pasit kènyeztetnèk ma helyem van!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Pápa és Veszprém környékén lenne olyan srác aki talizna? Hely van de utazni is tudok. Többit privátban

Sziasztok,most délelőtt Komárom környékén valaki?
Sziasztok. Pápa és környékéről csatlakoznék párhoz. Vagy Hölgyhöz. Kor nem akadály!
Páromat is el lehet csábítani!
Páromat is el lehet csábítani!
Helló! Igen aktuális. Még keresek hölgyet vagy párt.
(Ez egy válasz nehabozz88 üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Veszprém és környéke hölgy vagy pár kaland ?
Keszthely vki ma?
Helló!aktuális még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 11:02

Törölt felhasználó (4706130)

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Igényes, nem duci pasit szopnék ma Veszprémben.
Sziasztok ma este Nő vagy pár Dunaújváros környékén kicsit kikapcsolódni ?
Révfülöpön most valaki?
Sziasztok. Lenne olyan srác, aki Ma találkozna Veszprém vagy Székesfehérvár környékén? Kocsim van, szabadban is benne vagyok
a többit privátban

Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Passzív keres aktívat.
Sziasztok.
Hetero pár mellé társulnék! Utazni tudok!
Hetero pár mellé társulnék! Utazni tudok!
Elsősorban pasi,de pár is esetleg hölgy, Székesfehérváron aki hellyel rendelkezik?