Annyira nem kell professzionálisnak lenni...!
)
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 19:07

De sajnálom, hogy nincs vitorlásom és nem tudok professzionálisan masszírozni...
De sajnálom, hogy nincs vitorlásom és nem tudok professzionálisan masszírozni...
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 08. 13. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 14:52

08.20. és 08.25. között Kenesén leszünk. Szívesen részt vennénk vitorlás kalandban, de ügyes masszőr is érdekelhet minket.
Hölgyeket keresek ma esti kalandozásra. Ha csak kocsiban dumcsi úgy is ok.
08.20. és 08.25. között Kenesén leszünk. Szívesen részt vennénk vitorlás kalandban, de ügyes masszőr is érdekelhet minket.
Helló hölgyek
Agárdi szabad strandon ismerkedés..
Én itt hátul fagyizós büfénél
Agárdi szabad strandon ismerkedés..
Én itt hátul fagyizós büfénél
Ma valaki Veszprém és környéke?kanos potens pasi keres
Ma délután Komárom környékén valaki?
Kb egy óra múlva velencei tó hölgyek

Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Kérlek, priviben írj!
Olyan párhoz csatlakoznék, ahol a feleség végignézné, ahogy leszopom a férjét. Veszprém és környéke.
Hi. Feleségem 40eves én 50.A lenyeg hogy keresek olyan 40 körüli pasit neki aki Komárombol Kómáárnoba jár autoval dolgozni minden délelőtt és a feleségemel együtt járnak át és egyben el is csabitja. Munka előtt vagy után meg kefeli autójában később akár othonában ha rá beszéli páromat. Az egészről nem tudhat hogy itt keritek. Azt mondom majd neki ismerős vagy és nem gond neked plusz egy fő. Továbbit meg beszéljük ha aktuális.
Sziasztok holnapi nap szívesen ismerkednék kedves párral Sümeg Tapolca Btomaj környékéről akár csak egy kukkolásra. Kedves intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sziasztok holnap délelőtt Ajka- Veszprém-Gárdony útvonalon randiznék . Délután vissza fele

Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Esztergom budapest vonalon szivesen taliznák lánnyal párral anyukával esetlegszimpi pasival,akár egy 10 perces kaland is érdekel egy gyors élvezés megyünk is tovább,10 percre simán el lehet lógni.ha érdekel írj
Párt kukkolnék ma este Füred vagy Veszprém vonzáskörzetében !
Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Párt keresünk bisex férfitaggal .