Holnap estére érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves ápolt 37 éves pasiként akár csak egy kukkolásra is
Ismerkednenk Fehérvár , Tatabánya vonalában az adatlaunk szerint. Párral , szoló pasival , szimpátia esetén hosszabb távra
Sziasztok
Àtutazó vagyok Veszprém környékén
Ha van kedve hetero alapon valakinek talizni, az ne tartsa vissza nyugodtan írjon rám...
Àtutazó vagyok Veszprém környékén
Ha van kedve hetero alapon valakinek talizni, az ne tartsa vissza nyugodtan írjon rám...

Veszprém autós kaland?
Szombaton délután hölgyek párok?
Sziasztok ma kis móka Pápa- Veszprém- Siófok úton ? Autós is . Akár csak kulkolás szép napot
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
ma délelött veszprém??székesfehérvár???csak a fiu keres,,csak fiut
Szép estét. Péter vagyok. Szívesen nyalnák szopnák míg a pár szexel. Szívesen teljesíteném a parancsaikat.
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Dunaújvárosban fogadnék nagy méretet kedvelő párt vagy hölgyet közös örömökre. Esetlegesen utazni is tudok.

Pápa-és k.kén keresem telt alkatú barátnőmet kinek popót is nyalhatok !
Sziasztok! 27 eves, apolt, normalis, diszkret es sportos srac vagyok! Parokat es holgyeket keresek Veszprem es kornyeken. Biszex dolgok reszemrol okes! Helyem sajnos nincs, utazni tudok!
Sziasztok! Vidám, jó fej szexéhes társamat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos vagy cuckoldos szex. De szóba kerülhet szerepjáték is.
Szívesen leszek házibarát is. Szívesen vállalok masszázst, (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást. Egy szóval nyitott vagyok sok mindenre.
Szívesen leszek házibarát is. Szívesen vállalok masszázst, (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást. Egy szóval nyitott vagyok sok mindenre.
Sziasztok!
Veszprém?
Veszprém?
Sziasztok!.
Ilyen korai órákra keresnék partnert... Hétköznap, reggel 5-6 óra.
Minden megbeszélés kérdése.
Szép napot.
Ilyen korai órákra keresnék partnert... Hétköznap, reggel 5-6 óra.
Minden megbeszélés kérdése.
Szép napot.
Helló vs. Sziasztok
Dél- Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan szingli Nőt vagy Párt aki kicsit mackós pasit keresnek partnernek. De ha úgy lenne szívesen lennék Házibarát is úgy adódna.
De ha esetleg Ti olyan pár vagytok ha azt élvezitek ha kukkolnak abba is benne vagyok. Írj ha felkeltettem figyelmed
Üdv Gábor
Dél- Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan szingli Nőt vagy Párt aki kicsit mackós pasit keresnek partnernek. De ha úgy lenne szívesen lennék Házibarát is úgy adódna.
De ha esetleg Ti olyan pár vagytok ha azt élvezitek ha kukkolnak abba is benne vagyok. Írj ha felkeltettem figyelmed
Üdv Gábor
holnap valaki??veszprém??
Fehervar vki laza bisex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.