Sziasztok! Pénteken egész nap szabad vagyok! Szívesen találkoznék páral hölgyel Székesfehérváron vagy Gárdonyba a Nusita strandon! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok!
Sziasztok! Csütörtök este masszàzst nyújtanék egy igényes pár szexi hölgytagjának. Utazni tudok, írjatok bátran. Diszkréció adott!

Tatán hölgy/pár ma este?
ma valaki kis gloory kalandra balatonalmádi liget kávézo mögötti nyilvános wc glooryjában
Párokat, hölgyeket keresnék kellemes időtöltésre. Fiatal, nagyméretű, határozott srác vagyok. Hellyel rendelkezem, örömmel fogadok, ha úgy adódik

Sziasztok ma este holnap valaki 1 härmasban benne lenne. Hely kell.

Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Komárom környékén közös hoki a szabadban ma délután?
Sziasztok! Holnap vagy Holnapután napközbenre keresném egy hölgyet vagy párt kellemes idő eltöltésére és szexre. Füreden leszek és szabad vagyok napközben. Én 30 éves 178cm magas Pasi vagyok magabiztos, önálo egzisztenciával rendelkezem és 18/5cm intimmel. Ha valaki érdeklődne keressetek privátban nyugodtan.
Péntek este Tihany környéken keresek párt.
Hölgy vagy pár aki kalandozna? Fejér és környék! Csak hetero!
Ma de este Révfülöp - Keszthely között bárki?
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
ma délelött Veszprémbe szopnék.8-11 között.helyem nincs.nyelem.
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
esetleg hölgy vagy lány ma balatonalmádi liget kávézo mögötti nyilvános wc ben a nöi mosdoban lévö glooryban szopna egyet este 8 körül
Szép napot. 06.02.-06.03 án vki Tapolca környékén?
11-12 óra között hölgy vagy pár a gulya domb körül? Privátban írj, köszönöm.
Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak. A diszkréció természetesen adott! Jön a jó idő, a természetben is lehet alkotni! Keressetek bizalommal!
Sziasztok, nő vagy pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??