Barátnőt keresek extrákkal.
Sziasztok!Veszprém környékén,este,hölgy vagy pár,kalandozni?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
Sziasztok! Holnap délelőtt Győr-Komárom útvonalon valaki,valakik? Kukkolás,közös maszti,stb
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Sziasztok!
Írtam! (Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 10:03
Írtam! (Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
14:30 kor lenne a randi,Szigligeten
Sziasztok
Sziasztok!
Szfvári férfi vagyok. Érdekelne egy finom szopás!! (Ez egy válasz sunshine80 üzenetére (2025. 05. 31. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 20:09
Szfvári férfi vagyok. Érdekelne egy finom szopás!! (Ez egy válasz sunshine80 üzenetére (2025. 05. 31. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Székesfehérvártól 15 km-re vár egy csinos pár, egy jó szopásra.
Hölgyek, párok! Autós, kilátós kalandozás Tatabánya, Komárom térsége?
Exhibicionista hajlamaim megélésére keresek nőt esetleg párt.
Sziasztok
èrdekelne
(Ez egy válasz sunshine80 üzenetére (2025. 05. 31. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 20:09

Székesfehérvártól 15 km-re vár egy csinos pár, egy jó szopásra.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Levélre nem válaszolnak…
(Ez egy válasz NyitottPasi üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófok Fehérvár környékén autós kalandra nő vagy pár mostanában?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szfvári, vagy utazni tudó férfias, határozott, heteró(s) férfit keresek, aki lehetőleg hosszabb távon kúrogatna egy ápolt, egészséges, jóképű srácot.
Max. 45 évig! Nem bárkivel, nem mindenáron.
Kölcsönös szimpátia, diszkréció!
Nem kérek semmi viszonzást.
Akár ma este is!
Max. 45 évig! Nem bárkivel, nem mindenáron.
Kölcsönös szimpátia, diszkréció!
Nem kérek semmi viszonzást.
Akár ma este is!
Sziasztok fehérváron hölgy, pár akit esetleh lehetne a szabadban kukkolni vagy bármit?
Hali, használt illatos bugyik izgatnak, hasonló érdeklődésüvel ismerkednék, csere, beszélgetés, közös hoki stb. Veszprém, Ajka környékén találkozó megoldható
Sziasztok holnap delelott dunaujvaros es kornyeken lenne kedve valkinek talizni ??