Hölgy vagy pár ma Szfvár és környéke...
sziasztok, kisbér környéke hölgy esetleg? írj rám privátban megbeszéljük
Sziasztok!
Most hétvégén Balatononszemesen wellnessezünk. . Estleg lenne pár aki szívesen kalandoznank velünk?
Most hétvégén Balatononszemesen wellnessezünk. . Estleg lenne pár aki szívesen kalandoznank velünk?
Veszprémben keresek partnereket.
Sziasztok
Me este Tatabanyán szóló pasi,bipasi?
Me este Tatabanyán szóló pasi,bipasi?
Sziasztok !
24 éves fiú vagyok , nőt keresek Veszprém megyében .
24 éves fiú vagyok , nőt keresek Veszprém megyében .
Ma valaki rá ér fejér megye?
Csütörtök hajnal megyek Pestre Győrön keresztűl. Valaki ?
Szivesen ismerkednénk egy szimpatikus párral
Sziasztok!
Spermámat ajánlom fel bárkinek aki szereti. Hölgyek esetében tabu mentesen, férfiaknál megbeszélés kérdése.
Amit tudni érdemes, átlagon felüli mennyiséget ürítek, több nap elteltével akar 35-40 ml is lehet.
Spermámat ajánlom fel bárkinek aki szereti. Hölgyek esetében tabu mentesen, férfiaknál megbeszélés kérdése.
Amit tudni érdemes, átlagon felüli mennyiséget ürítek, több nap elteltével akar 35-40 ml is lehet.
Sziasztok, Pápa környékén telt-teltebb nőt keresnék csak szexre
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,hármas,és orális játékokhoz,akár rendszeresen!
Sziasztok “ingyen pizza punci villantásért kukkolásért” Hétfő kedd délután esti órákban olyan párral ismerkednék Tapolca környékén akiket izgatja ha kukkolhatnám őket esetleg extrém helyen leselkednék próbafülke parkólóba elhagyatott helyen autóban vagy pizza futár lennék kedvenc pizzátokat kiszállítanám megadott címre időbe hölgy venné át, persze pizzát én állom. Ilyen olyan “izgató játékokban bent lennék”
Zánka kornyeken kalandoznék ma
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,hármas,és orális játékokhoz,akár rendszeresen!
Sziasztok. Olyan hölgyet( CSAK HÖLGYET) keresünk harmadiknak, aki nem kamu profil,képkéregető,hanem valóban szeretne párhoz csatlakozni, ahol a pár hölgy tagja szeretné kipróbálni a bi vonalat. Helyünk van,utazni is tudunk,de mindenképp szeretnénk kamerán vagy telefonon felvenni vele a kapcsolatot,mert az itt tanultakból sajnos 95% kamu profil. Ha úgy gondolod,szeretnél egy jó kalandot,éjszakát akkor írj nekünk.
Köszi
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2026. 02. 15. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Az elöző írásunkra sok levél jött, köztük sok fals, ebből tanulva írjuk a mostanit.
Veszprém 30km-es körzetében saját hellyel rendelkező és fogadni tudó párral és/vagy szóló férfival vagy nővel szeretnénk ismerkedni, nem levelezni akarunk több hónapig. Van esély barátság extrákkal kapcsolatra is, ha az első móka jól sült el és mi folytatni akarjuk.
Nem akarunk semmit bérelni, azt se, hogy te bérelj.
Az adatlapunkat olvasd el, igyekeztünk minden lényeges infót leírni, ha már az első leveledből kiderül, hogy el se olvastad, akkor válasz nélkül törlünk.
A másik eset, ha valamiért heti egyszer kezeled csak az üzeneteket, akkor jelezd, mert különben ghostingnak hisszük és töröljük a kapcsolatot.
Nem fogunk erről a felületről különböző chates appokra váltani, felesleges kérned,
Ha jól sikerült az első móka és folytani akarjuk, úgy is cserélünk elérhetőséget.
Tudjuk jó hosszú lett az írás, de a jó hír, hogy te vagy a 10-ből egy ember aki végigolvasta, szerintem te írj nekünk.
Az elöző írásunkra sok levél jött, köztük sok fals, ebből tanulva írjuk a mostanit.
Veszprém 30km-es körzetében saját hellyel rendelkező és fogadni tudó párral és/vagy szóló férfival vagy nővel szeretnénk ismerkedni, nem levelezni akarunk több hónapig. Van esély barátság extrákkal kapcsolatra is, ha az első móka jól sült el és mi folytatni akarjuk.
Nem akarunk semmit bérelni, azt se, hogy te bérelj.
Az adatlapunkat olvasd el, igyekeztünk minden lényeges infót leírni, ha már az első leveledből kiderül, hogy el se olvastad, akkor válasz nélkül törlünk.
A másik eset, ha valamiért heti egyszer kezeled csak az üzeneteket, akkor jelezd, mert különben ghostingnak hisszük és töröljük a kapcsolatot.
Nem fogunk erről a felületről különböző chates appokra váltani, felesleges kérned,
Ha jól sikerült az első móka és folytani akarjuk, úgy is cserélünk elérhetőséget.
Tudjuk jó hosszú lett az írás, de a jó hír, hogy te vagy a 10-ből egy ember aki végigolvasta, szerintem te írj nekünk.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.

vazelinator

nitta