Székesfehérváron vagy környékén szabadban orál kalandra keresek Nőt vagy párt!
Privátba írjatok!
Privátba írjatok!
Két fiatal lányt keresek, hatalmas cicikkel, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Vannak izgis partszakaszok. Sikerült valakivel talizni, kukkolni, ilyesmi?
(Ez egy válasz Miketten9594 üzenetére (tegnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután Komárom környékén valaki?
Szia sziasztok
Mai nap Fehérváron egy nyugis helyen félmeztelenül fogok a kocsikba masztizni
Nőt vagy párt várok akik arra fele sétálva benyúlnának és kézzel segítenének nekem vagy ha csak nézni szeretnék az is oké!
Ápolt igényes Nőt vagy párt várok!
Diszkréció alap!
Pontos hely és idő miatt privátba keressetek!
Köszönöm!
Mai nap Fehérváron egy nyugis helyen félmeztelenül fogok a kocsikba masztizni
Nőt vagy párt várok akik arra fele sétálva benyúlnának és kézzel segítenének nekem vagy ha csak nézni szeretnék az is oké!
Ápolt igényes Nőt vagy párt várok!
Diszkréció alap!
Pontos hely és idő miatt privátba keressetek!
Köszönöm!
Dorog és környékéről keresek valakit, aki elverné a seggem.
Kedves hölgyek, párok Bp és Györ között !
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen ... Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen ... Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
Sziasztok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Veszprém környékén keresek kalandot.
Tata Öregtó valaki?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Vasárnap?
Ma valaki autós tali?
Valaki fehérváron vagy környékén?
Sziasztok 32 éves sportos pasi vagyok, írjatok privátban hölgyet keresek, amit szeretnél azt csinálom :P írj,
Sziasztok! Mai napon Tatabánya és környékén pár vagy lány kalandozna velünk?
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Vasárnap regel fényes parkolóba hátul párok akár egy kis orál kaland?

vazelinator

gyuri7306