Házibarátot keresünk hosszútávra!
35 év alatt, független és aki tisztában van a szó jelentésével!!!
35 év alatt, független és aki tisztában van a szó jelentésével!!!
Sziasztok. Szombat estére keresünk bevállalós HÖLGYET. Ha van kedved egy édeshármashoz,akkor írj nekünk. Utazás nem gond,de helyünknis van
Sziasztok!
05.08-10-között szívesen találkoznánk fiatal csinos párral, hölggyel Sümegen! Szóló pasit nem keresünk!
Üdv,
L,H
05.08-10-között szívesen találkoznánk fiatal csinos párral, hölggyel Sümegen! Szóló pasit nem keresünk!
Üdv,
L,H
Sziasztok . Ma kèső este esetleg pàr vagy kisebb intimmel fèrfi turulnàl ?
Sziasztok! Vasàrnapra keresek nőt bàrmilyen korosztàlyt vagy fiatal férfit esztergom és környékén. Utazni tudok.
Párt keresek biszex vagyok és mobil !
Szopni szeretnék egyoldalúan, alkat nem számít.
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Balatonfüreden vki laza, fiús mókázásra diszkréten?
Szia!
Komoly, intelligens, nyitott, lehetőleg szubmisszív nőt keresek, aki nem csak szexuális célból akar ismerkedni, hanem többre is vágyik (sport, kultúra stb.). Én egy egyetemet végzett, céltudatos pasi vagyok. Ha komolyan gondolod, bátran írj!
Komoly, intelligens, nyitott, lehetőleg szubmisszív nőt keresek, aki nem csak szexuális célból akar ismerkedni, hanem többre is vágyik (sport, kultúra stb.). Én egy egyetemet végzett, céltudatos pasi vagyok. Ha komolyan gondolod, bátran írj!
Sziasztok, Dorog-Esztergom környékén szívesen kényeztetnék hölgyet aktus nélkül. Minden megoldás érdekes lehet. Viszonzást nem várok.
Kedves hölgyek, párok Bp és Györ között !
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, .. Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, .. Tatabányán lehet átvenni
Írj privátban.
Nagyon meztelenkednék valakivel, Balaton eszéki part nyugati rész.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
szia jelentkeznék . 53 éves vsgyok veszprémből .
(Ez egy válasz mindentlehet üzenetére (tegnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:32
Csütörtök estére keresek a női parneremmel 48 -56 közötti férfit Velencén
óvszer kötelező
óvszer kötelező
Csütörtök estére keresek a női parneremmel 48 -56 közötti férfit Velencén
óvszer kötelező
óvszer kötelező
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Part keresek tata és környèken ! Tudok utazni !

vazelinator

edesparosBM
Katerina 2