Sziasztok.
Szexre, kukkolásra keresnék. Délutáni órákra.
Komárom mellett helyem van.
Adatlapom kitöltve.
Szexre, kukkolásra keresnék. Délutáni órákra.
Komárom mellett helyem van.
Adatlapom kitöltve.
Sziasztok. A Mai napon ,párommal szívesen kukkolnánk extrém helyen lányt vagy párt Tata, Tatabánya és környékén
Esztergom környékén cumiznék. Párt vagy szóló pasit kukkolnék
Sziasztok! Holnap (vasárnap) délutánra/estére keresek kedves hölgyet, vagy szimpatikus párt Dunaújváros környékén. Ha magadra ismersz írj! 40 éves normális férfi vagyok.
Sziasztok! Mostanában valaki/valakik Tapolcán? 31 éves magára igényes pasi vagyok
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Veszprém Ma Holnap! kora este!? Aktív ? uni aki beszàll 3ra min 50 es Hely van! Csak akkor írj ha jőssz! Bisex alap. dugni kel a passzivot nagy méret előny17cm től pàr 60as sportos 50es maci
Hello valaki Fehérvárron most?
Esztergomban és környékén szombat este szivesen találkoznék párral lánnyal anyukával.
Holnap Dunaújvárosi Summer Festen, kint leszek. Ha volna hölgy, vagy pár, fussunk össze ott, ha kölcsönös a szimpátia, tegyük kellemessé a szombat estét. Helyet tudok biztosíttani, de az utazás sem jelent gondot, akár a környék beli falvakba sem.
Ma este is szívesen találkoznék hölgyel, vagy párral. Dunaujvárosban lenne helyem is, ha kölcsönös lenne a szimpátia.
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass figyelmesen adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Fehérvár, Oroszlány környékén mai nap ráérő Nőt keresek, autós szabadtéri kalandra.....
Szia. Írtam
(Ez egy válasz newgen11 üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfüred környékén keresek párt vagy hölgyet minőségi szexre. Csak hetero alapon. Magas,izmos testalkatú srác vagyok. Nagy intimmel
Veszprémi nagyfarkú srác keresi barátnőjét !!!
Valaki Tatabánya/ Komárom / Győr ?
Valaki esztergomban esetleg?
Valaki?
44 éves, ápolt, igényes, diszkrét, aktívan sportoló ,többesben tapasztalt creampie kedvelő pasiként
ismerkednék hölgyekkel párokkal. Utazni tudok fogadni nem.
mail,google chat,viber/Whatsapp elérhetőségem van
ismerkednék hölgyekkel párokkal. Utazni tudok fogadni nem.
mail,google chat,viber/Whatsapp elérhetőségem van

vazelinator

Panatoni
Kyra Mendez