Holnap este( péntek) 23 óra után a reptér környékén párral kalandoznék!
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
El sem olvassa az üzenetet, kamusok.
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (ma 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Bi hölgy tagú párként keresünk hölgyet,vagy fiatal párt kellemes időtöltésre.Ha van kedved/kedvetek írjatok és ismerkedjünk. Szóló pasit nem keresünk!!!
Sziasztok
Írok privátban
(Ez egy válasz Pároskalandok79 üzenetére (ma 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Írok privátban
(Ez egy válasz Pároskalandok79 üzenetére (ma 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Fejérben hölgy v pár ?
Sziasztok! Holnap este vastagf Urakat kukkolnék... Autóban, autó mellett, parkolóban. Keress bizalommal, adatlapot olvass!
Sziasztok. Párt kukkolnèk. Lennèk az operatőrötök. Szèkesfehèrvár ès vonzáskörzetében
Sziasztok .veszprèm ,Zirc vonalon cumiztatnám partnerem.
Sziasztok. Volna olyan pár, akik csütörtök, péntek, vagy szombat estére keresnének pasit. Ha kölcsönös lenne a szimpátia, olyan házi barát szerepre? Pest megye Déli része, vagy Fejér, Bács megye Északi részéről?
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Veszprem kornyeken keresek holgyet v part most hetvegere!
Sziasztok! Párt keresünk szombat estére. Utazni fogadni tudunk
Sziasztok
Ma délután Tapolcán pasit kukkolnánk farokverés közben
Ma délután Tapolcán pasit kukkolnánk farokverés közben
10 fele valaki Tapolca vagy környéken?
Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok, Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Sziasztok!Holnap Tatán keresek délelött folyamán párt vagy hölgyet esetleg!
Tatabánya környékén...keresek állandó pasit aki dugja szopassa a torkom. 50-60 st ..

vazelinator

Audrie