Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok
Olyan Nőt vagy párt keresek akiket izgatna ha meglesném őket maszti vagy szex közben kint a természetben ebben a szép időben!
Kérem privátba írjatok!
Olyan Nőt vagy párt keresek akiket izgatna ha meglesném őket maszti vagy szex közben kint a természetben ebben a szép időben!
Kérem privátba írjatok!
ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban 18-55 év közötti,átlagos alkatú LÁNY,Nő,Feleség,elhanyagolt Feleség BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Sziasztok! Ajka környékén keresek nudis barátot! Kérlek írj üzenetet ha nyitott vagy rá.
Szombaton a gárdonyi nudin vagyok, keresek valakit aki megdugna.
Ma 10 fele valaki Tapolca?
Ma délután spontán kalandra valakik?
Fehérvár és környékén?
Fehérvár és környékén?
Valaki mostantól kb. 10-ig Szfehervaron, public wc-ben közös hoki?
Sziasztok, hétvégére keresném párok társaságát minden jóra. Utazni tudok, de hely is lenne...
Holnap délután spontán találkoznék hölgyel, párral.
Ápolt 40es pasi vagyok
Fehérvár-Mór környéke
Ápolt 40es pasi vagyok
Fehérvár-Mór környéke
Sziasztok
Bi hölgy partner keresünk , bi hölgy tagú párt keresünk.
Bi hölgy partner keresünk , bi hölgy tagú párt keresünk.
Valaki fehérváron vagy környékén?
Valaki fehérváron vagy környékén?
Fiatal nagy farkú igényes srácként keresnék párt kellemes időtöltésre a hétvégére. Helyem van, fogadni tudok, de az utazás sem gond. A többit üzenetben…
Cumiztatásra keresem partnerem Veszprèm ès környèkèről.
Sziasztok!
Ápolt szexpartnert keresek a mai napra. Lehetőleg Veszprém és vagy közelében. Privát üzenet.
Ápolt szexpartnert keresek a mai napra. Lehetőleg Veszprém és vagy közelében. Privát üzenet.
Ma valaki raer?
Sziasztok
MA spontán találkozóra keresek hölgyet vagy párt
Moto
MA spontán találkozóra keresek hölgyet vagy párt
Moto

vazelinator

harisnyáspár