Sziasztok! Én egy sportos, vékonyabb lány vagyok, akit megcsalt volt pasija. Próbálok ismerkedni, könnyebb kapcsolat céljából. Normális, igényes vagyok, aki nagyon szexéhes :P Vékony, szálkás, sportos pasit keresek, ha ilyen vagy írj nyugodtan, ismerkedjünk
szióó

Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Irjatok!
Sziasztok!
Igényes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van!

Zalában keresem aktív partnerem mára aki szopatna. Szabadban is ok. Maszírozni is szeretek. Privizz
Hétfő szerda péntek délelőtt hölgyet masziroznek erotikusan akar a csucsig. Zalaegerszegen. Irj párok is.
Sziasztok!
Ma délután a Rábcán fogok horgászni,s masztizni! Valaki csatlakozik?
Ma délután a Rábcán fogok horgászni,s masztizni! Valaki csatlakozik?
Györ környékén alkalmi biszex pasit keresek. Átutazó vagyok. Szopnék,izgalmas faszt.
sziasztok párrokhoz szeretnék csatlakozni 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe lehet írni nyugodtan
Kedd szerda csütörtök Bük 50 km.-es körzetében ismerkednék.
Mai napra keresnék kalandot ,szexpartnert Vas megyén belül
helyem Szombathelyen van

2 sportos pasi nagy intimmel 19es azonnal indulásra készen a hölgyek örömére és pároknál a hölgy örömére. Gyms megye
Sziasztok! Holnap este lenne pár Sopron és környékén el. Estleg aki ismerkedne?
Iggen iggen szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 13. hétfő 21:59
Törölt felhasználó (4743759)

Sziasztok!Szereti valaki a kövér nőket?
Sziasztok! Most valaki találkozna egy kövér nővel győrben?
Ma este valaki pár, hölgy? 2 normális pasi nagy intimmel? Gyms megye
Szia Ha benne vagy épp keresek valakit aki szivesen eltöltene nálam egy éjszakát. Gondolod irj rám es megbeszélnenk mindent puszi
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2024. 06. 01. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Massázsra keresek hölgyet, ésetleg párt. Helyem Vas megyében van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon duci,dagattak kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja. Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni.
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék ma este 21 után. Hely van.