Sziasztok..
Nagykanizsa - Zalakaros útvonalon hölgyek - párok? Kukkolnék de szívesen csatlakoznék párhoz is a hölgy örömére. Utazni tudok, de fogadni is tudok. Sok minden érdekel.
Nagykanizsa - Zalakaros útvonalon hölgyek - párok? Kukkolnék de szívesen csatlakoznék párhoz is a hölgy örömére. Utazni tudok, de fogadni is tudok. Sok minden érdekel.
Sziasztok.
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi, kisgyermekes (nálunk másfél éves) párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével és magasfokú szimpátia és bizalom esetén akár punciba élvezéssel is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi, kisgyermekes (nálunk másfél éves) párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével és magasfokú szimpátia és bizalom esetén akár punciba élvezéssel is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...

Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Nagykanizsa környékén ismerkednék párral!Korrekt,normális férfi vagyok!
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Soproni párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Sziasztok! Ma estére keresek partnert Sopron környékén! Pàrokhoz is szívesen csatlakozom, enyhe bi részemről rendben. Igényes, izmos masszőr pasi vagyok.
Részleteket irnátok nekem privátban?
(Ez egy válasz B.L.Pár üzenetére (2025. 08. 16. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Keszthely környékén valaki?
Pár nő estleg pasi. Ma napközben.
Privátban keres.
Pár nő estleg pasi. Ma napközben.
Privátban keres.
Sziasztok. Ma este több pasis buli Zeg. és Siófok között?
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.( Augusztus 16- ÁN SZOMBATON 13-17 óráig Csempeszkopács és Nemeskolta közt erdős részen amit( fehér ruhával jelzek) autóval szemben erdő szélén tudsz parkolni és lehetőleg úgy hogy mezőgazdasági gépek esetleg tudjanak közlekedni!A fehér ruhánál csak gyalogosan tudsz bejönni az erdőbe és ott Csillogó olajossan fekszek egy pléden...Aki akar szopathat,seggbe baszhat,rám verheti,vagy csak lehugyozna az jöjjön.Aki jön azt kielégitem,alázhat. Jó ribancotok lesszek hisz űritésre jó vagyok.!Hívhatsz több farkat is mert szeretem..Ha látsz parkolni autót akkor meg várod vagy beszálsz.
Sziasztok,holnap valaki Sarvar kornyeken nem verné ki baratmőm képeire?
Szombat estére kevesebb párt vagy kezdő bi pasit!! Helyen van....
hali.keszthely vagy környékén keresek hölgyet,vagy párt alkalmi találkákra.heti 2-3 alkalommal.csak nap közben jó.helyem van.részletek privátban,telefonon
Sziasztok!
Ma esetleg Hévíz Keszthely környékén??
Ma esetleg Hévíz Keszthely környékén??
Sziasztok. Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok!
Lehet egy kicsit perverz, de talán sikerül.
Lenne olyan jelentkező, aki felizgul a női fehérnemű látványától? Izgalmas lenne, ha látnék egy pasit a párom használt bugyijàra élvezni. A párom nem lesz ott, csak az illatos bugyija és én is szívesen ráverem.
Lehet egy kicsit perverz, de talán sikerül.
Lenne olyan jelentkező, aki felizgul a női fehérnemű látványától? Izgalmas lenne, ha látnék egy pasit a párom használt bugyijàra élvezni. A párom nem lesz ott, csak az illatos bugyija és én is szívesen ráverem.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Holnap delután este 08.16 szivessen találkoznék párral

Sziasztok!
Ma 15 óra körül keresek partnert, Szombathely környékén.
Ma 15 óra körül keresek partnert, Szombathely környékén.