Sziasztok!
Ma 15 óra körül keresek partnert, Szombathely környékén.
Ma 15 óra körül keresek partnert, Szombathely környékén.
Sziasztok!
Vasárnapra keresnék partnert/partnereket adatlap alapján. Hellyel rendelkezem.Nyitott vagyok a jó ötletekre is.
Vasárnapra keresnék partnert/partnereket adatlap alapján. Hellyel rendelkezem.Nyitott vagyok a jó ötletekre is.
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Valaki ma egy kis kaland ? Pár nő pasi
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Valaki Győrben holnap este?
Sziasztok!
Ma este párral találkoznánk...utazni bizonyos távolságon belül tudunk...
Ma este párral találkoznánk...utazni bizonyos távolságon belül tudunk...
Most pár,hölgy dunai nudizásra? Csak pár vagy hölgy! Győr környéke!
Sziasztok!
Hölgyeim, vagy párok!
Ma este egy kis szórakozás?
Igényes, diszkrét pasi vagyok, hely van de utazni is tudok! (Ez egy válasz Emma79 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeim, vagy párok!
Ma este egy kis szórakozás?
Igényes, diszkrét pasi vagyok, hely van de utazni is tudok! (Ez egy válasz Emma79 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A Balaton környékén szeretném tölteni a hétvégét, ha érdekel, pasi, nő, pár, emailben kép csere, beszélgetés után.
Szia! Érdekelne! Emailben kép csere?
(Ez egy válasz Hyper üzenetére (2025. 08. 13. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 12:38

Helló Lányok!
Hévizen Csütörtök, Péntek és Szombaton állok rendelkezésre!!
Hévizen Csütörtök, Péntek és Szombaton állok rendelkezésre!!
Szia! Ma este?
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 08:41

Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok! Jövő hétvégén valaki/kik lesznek innen Savaria Karneválon?
Sziasztok! Szép napot! Kedves, normális, potens, diszkrét pasiként keresek párt,nőt
Vas megyéből vagy környező megyékből (utazni tudj(atok) Hellyel rendelkezem! Nem utazom. Többit privin!
Vas megyéből vagy környező megyékből (utazni tudj(atok) Hellyel rendelkezem! Nem utazom. Többit privin!
sziasztok! Péntekre keresek hölgyet vagy párt (hetero alapon) Kanizsán és környékén.
Sziasztok
Este fele keresek partnert. Sárvár, Szombathely, Cell környékéről.
Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon és megbeszéljük
Este fele keresek partnert. Sárvár, Szombathely, Cell környékéről.
Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon és megbeszéljük
Az a piros nadrág nem biztos, hogy nagy segítség lesz egy naturista szaunavilágban...
(Ez egy válasz Kisfiu2018 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 07:38

Sziasztok! Most Vasárnap 08.17.-én Bükfürdő szaunában ismerkednék párral,hölgyel vagy pasival. Zöld színű törölköző lesz nálam és piros nadrág. Szeretek kukkolni is a fenti pihenő részen de a jakuzzi is izgalmas tud lenni, amikor beindul a "bugyorgás"!
Írj vagy írjatok privátban és egyeztessünk! De nyugodtan tapizhatsz is....én örülnék, aztán mehetünk a tusolóba is vagy a fenti pihenőbe!

Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Sziasztok! Most Vasárnap 08.17.-én Bükfürdő szaunában ismerkednék párral,hölgyel vagy pasival. Zöld színű törölköző lesz nálam és piros nadrág. Szeretek kukkolni is a fenti pihenő részen de a jakuzzi is izgalmas tud lenni, amikor beindul a "bugyorgás"!
Írj vagy írjatok privátban és egyeztessünk! De nyugodtan tapizhatsz is....én örülnék, aztán mehetünk a tusolóba is vagy a fenti pihenőbe!

Valaki Tapolca Sümeg környéke ?