Szép napot mindenkinek
Párokat keresek, ahol a hölgy szeretné, ha két férfi kényeztetné. Érzéki simogatás, kellemes masszázs, finom puszik, orális kényeztetés. Passzív félként nézném az aktust, de akár aktív is lehetek.
Lányokat, hölgyeket is keresek, akik szeretnének magukról erotikus, intim fényképeket. Fehérneműs fotók, izgalmas akt képek.
Zalaegerszeg

Párokat keresek, ahol a hölgy szeretné, ha két férfi kényeztetné. Érzéki simogatás, kellemes masszázs, finom puszik, orális kényeztetés. Passzív félként nézném az aktust, de akár aktív is lehetek.
Lányokat, hölgyeket is keresek, akik szeretnének magukról erotikus, intim fényképeket. Fehérneműs fotók, izgalmas akt képek.
Zalaegerszeg

Jól tejelő bika vagyok,fejőnőt keresek!
Sziasztok!
Ma még Győrújbaráton töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet, esetleg transzneműt. Igényes, intelligens, jó fej embereket keresek. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, nyitott férfi vagyok. Tapasztalattal rendelkezem, részemről sok minden belefér egészséges keretek között, minden csak megbeszélés kérdése. Az a fontos, hogy jól éreztük magunkat.
Ma még Győrújbaráton töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet, esetleg transzneműt. Igényes, intelligens, jó fej embereket keresek. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, nyitott férfi vagyok. Tapasztalattal rendelkezem, részemről sok minden belefér egészséges keretek között, minden csak megbeszélés kérdése. Az a fontos, hogy jól éreztük magunkat.

Sziasztok!
32 éves fiatal normális pasi ..nudizás céljából társaságot keres..
Ha gondolod jelentkezz..élvezzük a napsütést
32 éves fiatal normális pasi ..nudizás céljából társaságot keres..
Ha gondolod jelentkezz..élvezzük a napsütést
Sziasztok,
Jelenleg Vonyarcvashegyen nyaralok. Ápolt, igényes, nagyon potens pasi vagyok. Szívesen ismerkednék!
Jelenleg Vonyarcvashegyen nyaralok. Ápolt, igényes, nagyon potens pasi vagyok. Szívesen ismerkednék!
Sziasztok .45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére .Akár masszázs! Győr
Sziasztok fiatal fiu vagyok szivesen kenyeztetnek dugnek holgyeket idosebbeket akár celldomolk mellet lakom
Holnap Körmend és környékén, rába part egy kis kaland? Női partnert keresek.
Győr moson Sopron megyébe n valaki most fiatal sracot elkapna hátulról?
Autód legyen
Autód legyen
Sziasztok!
Csütörtök reggel,délelőttre keresnék... adatlap szerint . Komárom- Győr.
Csütörtök reggel,délelőttre keresnék... adatlap szerint . Komárom- Győr.
Soproni, esetleg itt üdülő párral ismerkednék
Sziasztok!Diszkrét, vastagf srácot, urat, idősebb urat keresek aki igényli a rendszeres és egyoldalú orális élményeket,amit nem igazán kap meg otthon.!! Keress bizalommal, privát üzenetben,fotóval, diszkréció mellett!!
Körmenden leszek szerdáig...
Szívesen kalandoznék hölgyel,párral!
Megbízható és valós vagyok!
Szívesen kalandoznék hölgyel,párral!
Megbízható és valós vagyok!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen,Hely van!Privátban!
Biszex part keresek duplan punciba illetve imadok szopatni szőrös punci a gyengem főleg ha nagy ajkakkal párosul
Sziasztok!
Párokkal ismerkednénk Keszthely 100 km-es körzetében.
Erre nyaraló, kiránduló párral is szívesen ismerkedünk.
Fiatal 30 alatti pasival is szívesen ismerkedünk.
Privátba írjatok.
Párokkal ismerkednénk Keszthely 100 km-es körzetében.
Erre nyaraló, kiránduló párral is szívesen ismerkedünk.
Fiatal 30 alatti pasival is szívesen ismerkedünk.
Privátba írjatok.
Sziasztok!Győr és környékén szívesen ismerkednék
Jó reggelt!
Ma ebben a szép időben valaki csatlakozna egyet nudizni?
Kovalter,Duna..!
Irj kérlek üzenetet ha gondolod!
Üdv:Feri
Ma ebben a szép időben valaki csatlakozna egyet nudizni?
Kovalter,Duna..!
Irj kérlek üzenetet ha gondolod!
Üdv:Feri
Sárvár és kőrnyékén (30km) hellyel rendelkező párok figyelem ! nyes Sziasztok .Én egy 24 éves ffi vagyok aki biszexuális és uni. Amit rólam lehet tudni az az hogy nem vagyok túl gyakorlott biszexuális téren és többes terén sem . Többször volt orális kalandom fiuval valamint 3x volt anális is . Egyszer voltam egy biszexuális párral viszont ott én csak orálisan segítettem a dolgokat. Ha kiváncsiak vagytok rám akkor szívesen küldök arcos fotót persze hogyha ezt utána viszonozzátok . Utazni tudok mivel van saját autóm de helyem az sajnos nincs.