Sziasztok!
Hétfő és kedd este Győrben leszek (6.30-7.01). Helyem lesz, szívesen fogadok jó fej, igényes, jó megjelenésű társaságot. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, akár transznemű is. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, értelmes, humoros férfi vagyok. Tapasztalatom van többes szex terén is. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Hétfő és kedd este Győrben leszek (6.30-7.01). Helyem lesz, szívesen fogadok jó fej, igényes, jó megjelenésű társaságot. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, akár transznemű is. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, értelmes, humoros férfi vagyok. Tapasztalatom van többes szex terén is. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.

Sopronban ismerkednék intelligens párral
Szép napot mindenkinek!
Lányokat, párokat keresek.
Szívesen megnézném a pár szeretkezését, akár fotóznám is az aktust.
Nem szégyenlős, bátor párt keresek, ahol esetleg a hölgy szertné ha két pasi kényesztetné.
Zalaegerszeg

Lányokat, párokat keresek.

Szívesen megnézném a pár szeretkezését, akár fotóznám is az aktust.

Nem szégyenlős, bátor párt keresek, ahol esetleg a hölgy szertné ha két pasi kényesztetné.
Zalaegerszeg

Ismeroednek vasmegyebol, passziv bi…
)

Veszprém megyei férfi vagyok 40 éves Tapolca mellet lakom párokat keresek hármas szexre benne vagyok minden jóbban
Veszprém megyei férfi vagyok 40 éves Tapolca mellet lakom párokat keresek hármas szexre benne vagyok minden jóbban
Sziasztok!Zalai sportos férfi keresi lányok,hölgyek társaságát minden jóra!Szép napot!
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
sziasztok 40 éves Veszprém megyei férfi vagyok
párokat keresek hármas szexre
minden jóbban benne vagyok
párokat keresek hármas szexre
minden jóbban benne vagyok
Sziasztok
Holnap estére Borgátán keresünk férfit
Holnap estére Borgátán keresünk férfit
Sárváron hölgy vagy pár akik pasit keresnek?
Szia most Győrbe vagyok esetleg van it aki talizna
Sziasztok. Győri paros hetkoznap esti szabadidovel part keres negyes gabalyodasra. Tobbit privatban.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
kezdö bi pasit keresek...vas megye!!!
Sziasztok!
Autós kaland Győrben? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom van.
Írjatok
Autós kaland Győrben? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom van.
Írjatok
Sziasztok. Ma Győrben leszopni valakit? Helyem van.

Sziasztok! Párokat, vagy nőket keresek, akik szeretik, illetve bírják is az extrém méretű intimet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok! Képeim vannak, utazni tudok!
Zala és környező megyékből párt keresek akikkel lehet bulizni hármasban vagy többesben akár.
Szex utáni, spermás puncinyalásra és pegging szexre keresünk fiatal és kimondottan vékony testalkatú fiút, fiúkat.
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása