Sárvár és kőrnyékén (30km) hellyel rendelkező párok figyelem ! nyes Sziasztok .Én egy 24 éves ffi vagyok aki biszexuális és uni. Amit rólam lehet tudni az az hogy nem vagyok túl gyakorlott biszexuális téren és többes terén sem . Többször volt orális kalandom fiuval valamint 3x volt anális is . Egyszer voltam egy biszexuális párral viszont ott én csak orálisan segítettem a dolgokat. Ha kiváncsiak vagytok rám akkor szívesen küldök arcos fotót persze hogyha ezt utána viszonozzátok . Utazni tudok mivel van saját autóm de helyem az sajnos nincs.
Körmendi bi pasi vok kielegülnék
Sziasztok .45éves ,igényes férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére .Győr
sziasztok
Most szombaton 4 én vagy 5 én estére vagy holnap estére párt keresünk
Aki el is jön nem csak ígérget de utazni is tudunk
A nöi bi csak egy lehetőség
Most szombaton 4 én vagy 5 én estére vagy holnap estére párt keresünk
Aki el is jön nem csak ígérget de utazni is tudunk
A nöi bi csak egy lehetőség
Ma esetleg hölgyek parok egy masszázs???
Ma este Győr környékén nővel, párral kalandoznék!
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként ismerkednék egy szimpatikus párral, akik a szabdságukat Keszthely-Fonyód környékén töltik…
Kapuvár-Sopron környékén lenne valaki aki jól átmasszírozna? (Hát-nyak)
Közben bármi lehet …
Közben bármi lehet …
Ismerkednek vasmegye, passziv bi.
)

Köszönöm a fekete audis párosnak a Kovalteren a lehetőséget Szuper volt
Keszthely Szigliget Badacsony, itt nyaraló intelligens párral ismerkednék.
Hali, kezdő biszex passzív keres többes szexre is aktív férfiakat Keszthely és környékéről
Sziasztok! A Balaton nyugati öblében lévő új elektromos hajómat szívesen biztosítom Hölgyek,Párok részére naturista napozás,hajókázás,swinger tali helyszínéül,max 8 fő részére!

Sziasztok!
Hétfő és kedd este Győrben leszek (6.30-7.01). Helyem lesz, szívesen fogadok jó fej, igényes, jó megjelenésű társaságot. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, akár transznemű is. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, értelmes, humoros férfi vagyok. Tapasztalatom van többes szex terén is. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Hétfő és kedd este Győrben leszek (6.30-7.01). Helyem lesz, szívesen fogadok jó fej, igényes, jó megjelenésű társaságot. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, akár transznemű is. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, értelmes, humoros férfi vagyok. Tapasztalatom van többes szex terén is. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.

Sopronban ismerkednék intelligens párral
Szép napot mindenkinek!
Lányokat, párokat keresek.
Szívesen megnézném a pár szeretkezését, akár fotóznám is az aktust.
Nem szégyenlős, bátor párt keresek, ahol esetleg a hölgy szertné ha két pasi kényesztetné.
Zalaegerszeg

Lányokat, párokat keresek.

Szívesen megnézném a pár szeretkezését, akár fotóznám is az aktust.

Nem szégyenlős, bátor párt keresek, ahol esetleg a hölgy szertné ha két pasi kényesztetné.
Zalaegerszeg

Ismeroednek vasmegyebol, passziv bi…
)

Veszprém megyei férfi vagyok 40 éves Tapolca mellet lakom párokat keresek hármas szexre benne vagyok minden jóbban
Veszprém megyei férfi vagyok 40 éves Tapolca mellet lakom párokat keresek hármas szexre benne vagyok minden jóbban
Sziasztok!Zalai sportos férfi keresi lányok,hölgyek társaságát minden jóra!Szép napot!