Sopronban ismerkednék intelligens párral. Sub beállítottságú partnerek is jelentkezhetnek, de nem feltétel.
Privát levelet írjatok!

Privát levelet írjatok!
Közös hoki,maszti? helyem van
Kisebb méretű pasit szopnék,aki el is jön,nem csak igergeti
Engem hamar tiltottál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 07. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 17:44
Törölt felhasználó (4657913)

Hölgytagunknak izmos nagyon potens fèrfit keresünk!!
Sopronban masszőr pasit keresek, aki vállalja, hogy "végig" masszíroz egy férfit. Igyekszem viszonozni a kedvességet.
közös hoki vagy szopás ma este?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Hölgytagunknak izmos nagyon potens fèrfit keresünk!!
Valaki Sümeg Tapolca környékén?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Zalaegerszegen keresek lányokat feleségeket kalandos szexpartnereket! Én jóképű igényes sportos 30éves. Csak lányt keresek!!! Írj,diszkréció oké,lakás van.
Kehidán ma pasi szauna?
Hello.
Csütörtök 17 óra körül kalandot keresek Győrben.
Ha volna kedved, írj nyugodtan.
Csütörtök 17 óra körül kalandot keresek Győrben.
Ha volna kedved, írj nyugodtan.
Mosonmagyaróvár mellett keresek pasit. Helyem van. Szívesen masszírozok is, akár extrákkal is.
Ma este pár, hölgy egy fergeteges szexrandira? Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok. Ma estére hölgyet keresek franciára Győrben. Privátba írj kérlek.
további szép estét mindenkinek

Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Hölgyek! Párok!
Keressetek bizalommal!
Keressetek bizalommal!