Hello.
Csütörtök 17 óra körül kalandot keresek Győrben.
Ha volna kedved, írj nyugodtan.
Csütörtök 17 óra körül kalandot keresek Győrben.
Ha volna kedved, írj nyugodtan.
Mosonmagyaróvár mellett keresek pasit. Helyem van. Szívesen masszírozok is, akár extrákkal is.
Ma este pár, hölgy egy fergeteges szexrandira? Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok. Ma estére hölgyet keresek franciára Győrben. Privátba írj kérlek.
további szép estét mindenkinek

Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Hölgyek! Párok!
Keressetek bizalommal!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok!
Párok jelentkezését várjuk,
péntek estére tervezett,Szombathelyen,
(hármasunk ffi tagjánál, (Ennyi007 felhasználó)
tartandó házibulinkra.
Érdeklődni privibe!
Párok jelentkezését várjuk,
péntek estére tervezett,Szombathelyen,
(hármasunk ffi tagjánál, (Ennyi007 felhasználó)
tartandó házibulinkra.
Érdeklődni privibe!
Ma estére párként párt keresnénk.
Holnap Kanizsán vki? Képet privibe küldök.
sziasztok lehet még jelentkezni? zalai vagyok
(Ez egy válasz Hardman1985 üzenetére (2022. 12. 02. péntek 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 02. péntek 02:51

Sziasztok. 30 éves korig keresünk olyan srácot, aki beszállna hozzánk egy közös pettingre? Később több is lehet csak ismerjük meg egymást! Ha magadra ismertél írj! Vas, Zala!
Sziasztok,lányt keresünk hármas szexre.....Nem bánod meg...
Sziasztok! Szerda estére, csütörtökre, keresnék 50-es hölgyet, párt gátlástalan szexre Móvár, Győr, Sopron környékéről.

Sziasztok írtam privát üzenetet.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Zala megyében ajànlom fel testem olyan partnernek ,ki rendszeresen térdeltetne, illetve uralkodna felettem
Bukfurdon kedden valaki???
Vas megyében ismerkednék!!!
Sziasztok
Holnap napközben valaki ? Pár, nő estleg pasi ?
Keszthely mellet van hely.
De utazni is tudok.
Privátban keres.
Holnap napközben valaki ? Pár, nő estleg pasi ?
Keszthely mellet van hely.
De utazni is tudok.
Privátban keres.