jelenleg Sopronban tartózkodó férfi vagyok. Keresem hölgyek, párok ismeretségét a közelből.
Sziasztok! Szívesen találkoznék ma este egy párral, fogadni illetve utazni is tudok!
Sziasztok! Zalakaros és környékén ki kalandozna ma?? Privát írjatok!!
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 25. szombat 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 06:18
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Ma este 7óra után valaki szombathely? dugnék.
Sziasztok. Ma este Nagykanizsán a csónakázó tónál kalandoznék...hölgyek, párok(hetero és biszex téren is amit szeretnétek) Biszex srácok vagy kivancsi hetero srácok?
Sziasztok! Ma este szívesen ismerkednék vas megyéböl szimpatikus párral. Ha gondoljátok írjatok.
Mostanában valakik a Kovalternál?
Sziasztok!
Pasit keresnénk 30 éves korig!
Privátba írj.
Pasit keresnénk 30 éves korig!
Privátba írj.
Zalaegerszegen ismerkednék.
Soproniak?
Van olyan csinos, izgalmas párocska, aki egy kis kalandra vágyik most, Győrben?
Sziaa írj rám ha gondolod
(Ez egy válasz steffl01 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok párokat keresek ma éjjelre hármas szexre helyem van Veszprém megyében írj bátran benne vagyok minden jóbban
Sziasztok!
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örmére
45/45 fiatalos, nemdohányzó párként szeretnénk június 29, 30 ikai hétvégét egy párral eltölteni, valahol Balaton kki apartmant bérelve. Sütögetős, zene, buli, tánc és természetesen erotika. Részleteket privát megbeszéljuk. Korban hozzánk illő párt keresnénk.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt !