Sziasztok párt keresünk Győr környékén párcserés szexre.
Szopnék, szopatnék akár rendszeresen is. Utazni tudok, hely megoldható.
Kanizsa vki? Priv
Győr hallott!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 14:07

Sziasztok! Győrben ma kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció! Írj, írjatok!
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely környékén keresnék egy igényes urat holnapi nap.
Sziasztok! Győrben ma kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció! Írj, írjatok!
sziasztok,
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
Sziasztok, megismerkednék kedves párral kellemes időtöltéshez vagy csak kukkolnék. Kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok Zala megyéből utazni tudok
Szombathelyi Lányt vagy Nőt kersek aki análisan meg újjazna kitágítana és felcsatolhatóval megdugna.45é. análisan szűz pasi vagyok aki szeretné átélni a Strap-on szex élményt amikor egy Nő alaposan megkefél.
Sziasztok!
Január 31.-re keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Január 31.-re keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Zalaegerszeg és környékéről párokkal ismerkednék
Sziasztok , ma este folyamán van helyem , esetleg ?
Üdv! Vasárnap délelőtt valakik?
Hello ma Zalakaros fürdő , szauna móka?
Sziasztok!
Zala megyében párhoz csatlakoznék hetero férfiként...akár hosszabb távú kapcsolat is lehet......vagy Hévízre látogató párt is meglátogatnék.
Irjatok ha aktuális.
Köszönöm
Zala megyében párhoz csatlakoznék hetero férfiként...akár hosszabb távú kapcsolat is lehet......vagy Hévízre látogató párt is meglátogatnék.
Irjatok ha aktuális.
Köszönöm
Sziasztok! 01.21-én Győrben leszek, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos, intelligens párt mindenféle felállásra, vagy hölgyet. Minden csak megbeszélés kérdése részemről. Nyitott, közvetlen, jó megjelenésű pasi vagyok. Tapasztalatom van többes területen. Írjatok nyugodtan

Holnap este párt fogadnánk....
45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet illetve önállóan is keresek hosszabb távra nőt, férfit, párt.