Sziasztok. 45éves egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Ma este Nagykanizsán párral ismerkednénk
Sziasztok. Igényes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.

Holnap Bp-Zalaegerszeg útvonalon szopatnék, ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
1042
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes elfoglaltságot Győr és Móvár környékén
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes elfoglaltságot Győr és Móvár környékén
Sziasztok ma Győr környéke . Mókàznék autóval vagyok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Akkor hivj
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (2025. 01. 15. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma délután Győr és Móvár környékén Partneremet keresem
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.

Kanizsa-karos valaki? Privi
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Mosonmagyaróvár környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Jövő héten hétfő-szombat közt lesz valaki Zalakaroson
Sziasztok Zalakaroson lessz valaki feb:14-16
párhoz csatlakoznèk a régióban