ma estére keresek Sopronban egy kanos, bikas nagyfaszu pasit aki szereti popoba verni a faszát. Pucsitva várlak, dugasra készen, kapucnis felsőben, hátra sem nézek, így teljesen inkognitóban, duma és egyéb körítés nélkül csak bejossz, és alaposan szetbaszod a seggem. Csak olyan írjon aki ma eset ráér ( Sopron), nagy vastag faszu és tele élvezi a seggem. Igényes, formás seggü, minden tekintetben rendben lévő fiú vagyok. Képpel írj. További részletek privátban vagy telon.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Kovalter, Püspökerdő, Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb intim!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Partneremet keresem aktív, passzív találkozásra. Diszkréció fontos ,utazás megoldható.
Sziasztok, valaki most Vas megyében kukkolna? Vagy be segíteni? Irj
sziasztok.keszthely környékéről keresek lányokat,hölgyeket vagy párokat.napközbeni szabad idővel.kis kényeztetésre.részletek privátban.csak hetero alapon.diszkréció 100%.
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Sopronban ismerkednék..Elsősorban nyitott párral, akár hosszabb távra.
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok! Ápolt és igényes, kellő tapasztalattal és nagy mérettel rendelkező férfiként keresnék szimpatikus párt, akik Keszthely-Balatonmária-Fonyód környékén töltik a szabadidejüket rendszeresen.
Sziasztok! Ápolt és igényes, kellő tapasztalattal és nagy mérettel rendelkező férfiként keresnék szimpatikus párt, akik Keszthely-Balatonmária-Fonyód környékén töltik a szabadidejüket rendszeresen.
Sziasztok! Cuckold kedvelő párral ismerkednék, ápolt, többesben tapasztalt pasi vagyok!
Zalaipárok vannak itt
Sziasztok!
Esetleg valaki 11-én Győrben Necc Party?
Mi ott leszünk…
Esetleg valaki 11-én Győrben Necc Party?
Mi ott leszünk…
Párként keresünk. Ma este fiatal pár Győrben csatlakozna hozzánk?
Sziasztok, párokhoz, hölgyekhez csatlakoznék. Ápolt, intelligens, sportos, heteró pasi vagyok, extrém mérettel.
Sziasztok!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
22 éves passzív fiú szopna dugatna magát diszkret alapon! Szombathely és környéke
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Ma este szopnek diszkréten Szhelyen, hely kellene. Udv, Bela 173/90/44