Sziasztok ma délután kora este ? Győr és környéke ! Huncutkodás izgalom?! Autós , szabadban vagy ahol szimpatikus . Kocsival vagyok.
Van olyan autós párocska most Győr környékén, aki nem utasítaná vissza egy kíváncsi pasi jelenlétét?
Soproni hölggyel,párral ismerkednék
Ma délután hölgyek, párok??
Győri lányokat elhanyagolt feleségeket keresek szex kapcsolatra.Lakás van.Tali akár ma.Írj ha szereted a spirtos joképű tapasztalt 40éves pasikat.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek 50 sőt 55 fölötti szexben még mindíg nagyon aktív és kívánós hölgyet. Tartós diszkrét erotikus kapcsolatra. Én egy vidám 52 éves pasi vagyok aki imád kényeztetni.
Sziasztok!Bár napozós idő nem lesz ma,attol meg megy ki Hölgy vagy pár Győrben Cowalterhez?Esetleg valakinek lenne kedve más hol találkozni?Kor alkat mellékes csak gondoljátok komolyan!!!
Szombathelyen ma este valaki?
Hétfőre keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Sziasztok!Holnap délelőtt Szombathelyen ismerkednénk párral,hölgyel!Női bi előny!Utazni is tudunk
Sziasztok vas megyei parral ismerkednék ma este felé
Sziasztok! Sopron es környéki (csajok , hölgyek) csak dugás semmi bonyodalom !
Sziasztok! Ma estére keresek egy párt, részletek privàtban!
Hello ! Hölgy vagy pár Sopron és környékén ? Kukkolás is szoba jöhet , de akar csak orál játék is .
Ma este vki? privizz, ésszerű keretek között utazok is!
Zalaegerszegen keresek párt ma estére ! Helyem van.Bi férfi vagyok
Szombathelyen ma este ismerkednék
Sziasztok. Ma délután Sopronban keresek partnert/partnereket a délután kellemes eltöltésére.
Nagykanizsa-Keszthely vonalon, ma? Adatlapom szerint!
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.Helyem van.