Köszönöm, hogy részese lehettem, szivesen máskor is!
(Ez egy válasz Moni076 üzenetére (2022. 08. 23. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ma szivesen ismerkednék egy szipatikus párral vas megyében.
Sziasztok !
Ma valaki Keszthelyen random tali?
Helyem van!
Ma valaki Keszthelyen random tali?
Helyem van!
Rólam: Kép
Sziasztok, heteroként csatlakoznék párokhoz akik szeretnének férfi beszállót, vagy ismernék meg olyan nőt (kortól függetlenül), aki vágyik egy fiatal, sportos testalkatú, 20 cm feletti méretű pasira. Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér, Győr-Moson és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri!
Barátságos, közvetlen, tanult önismerettel rendelkező férfi vagyok. Nem dohányzom, az óvszer nem probléma, és kevés tabut ismerek szexuálisan.
Sziasztok, heteroként csatlakoznék párokhoz akik szeretnének férfi beszállót, vagy ismernék meg olyan nőt (kortól függetlenül), aki vágyik egy fiatal, sportos testalkatú, 20 cm feletti méretű pasira. Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér, Győr-Moson és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri!

Délelött szopatnék Csorna,Győr
Ma és holnap hévizen masszőr házhoz megy hölgyek párok és pasik számára.
Sziasztok
A hèten csütörtök estig( még azon az estén is) Zala, Veszprém megyében keresek partnereket. Akár masszázsra is
A hèten csütörtök estig( még azon az estén is) Zala, Veszprém megyében keresek partnereket. Akár masszázsra is

Köszönjük a élvezetes masszást, reméljük lesz ismétlés!
(Ez egy válasz masszazskeszthely üzenetére (2022. 08. 17. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 07:40

Sziasztok!
Péntek délután/estére keresek játszópajtást vagy pajtásokat. Helyem van Keszthelyen.
Péntek délután/estére keresek játszópajtást vagy pajtásokat. Helyem van Keszthelyen.
Győr??
Bocs, már ne haragudj, de kövér, pocakos és szőrös pasiként mégis mit vársz? Még egy nálad 100x jobb kinézetű férfinek is nehéz a kapcsolatteremetés hetero alapon. Tapasztalatból tudom. Sok sikert és kitartást.
(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 22:04

Igaz az hal meg utoljára, csak lelohaszt hogy ennyien vannak a kamu emberek. Pedig én szívesen kényeztetnék, mert az étvágyam és a fantáziám hát nagy és piszkos.
Az biztos hogy sok az unatkozó emberke,és ez más oldalakon is így van.
(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 22:04

Igaz az hal meg utoljára, csak lelohaszt hogy ennyien vannak a kamu emberek. Pedig én szívesen kényeztetnék, mert az étvágyam és a fantáziám hát nagy és piszkos.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy tiltanak
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 14:40
Törölt felhasználó (4657899)

Izmos nagyméretű srác a hölgy részére?
Holnap lesz innen valaki Körmenden a Mjus-ban?
Nehéz ha nem reagáltok az üzenetre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 14:40
Törölt felhasználó (4657899)

Győr környéki párokkal ismerkednénk.
Hévízen masszázs hölgyek párok és pasik számára kedden szerdán házhoz. megyek.
Győr környékén ismerkednek

Sziasztok ma este lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van