Törölt felhasználó (4682029)

Sopron környékén keresek partnert hölgyet vagy párt akivel ellehetne menni nudizni vagy szaunázni.
Sziasztok!
Zalaegerszegen keresek partnert fiú/lány/pár.
Nyugodtan keressetek privátban!
Zalaegerszegen keresek partnert fiú/lány/pár.
Nyugodtan keressetek privátban!
Hölgyek, lányok valaki ma Nagykanizsán vagy környékén?
Ma valaki Keszthely környékén pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Privátban keres.
Szombathely és környékén ismerkednék
Sziasztok,lesbi vagy bi lányt keresek magamnak,hely van légy ápolt és igényes a párom mint néző vagy csak velem foglalkozik...Imádok női testet kényeztetni és imádom ha lány kényeztet.
09.03. szombat este Győrben megrendezésre kerülő privát swinger partyra keresünk lányokat-párokat! Jó hangulat-jó társaság adott! Jelentkezni privát üzenetben!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok mai nap Szentgotthárdon lány vagy pár?fogadni tudok
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok Mai napközben Győrben?4 szép napot.
Sziasztok! Biszex hölgyet keresek, aki kényeztetné barátnőmet. Szeretné kipróbálni, érezni! Privátban írjátok!
09.03. szombat este Győrben megrendezésre kerülő privát swinger partyra keresünk lányokat-párokat! Jó hangulat-jó társaság adott! Jelentkezni privát üzenetben!
Szeptember 1.csütörtök délután 16 órára nálam, nagy farkú 21 cm től kockahasú fiú, férfi?
Valós, csak a keresésemnek megfelelő privátban jelentkezzen!
Köszönöm!
Valós, csak a keresésemnek megfelelő privátban jelentkezzen!
Köszönöm!
Soproni csaj esetleg?
Sziasztok répcelak környékén ismerkedne valaki?

Sziasztok! 40 év alatti hölgyet keresek Vas ás Zala vármegyéből.
A kommunikáció is fontos ...
Kérem, lehetőleg privátban írj. Köszönöm

Sziasztok
Ma valaki Keszthely környékén pár nő estleg pasi?
Hely van.
Privátban keres.
Ma valaki Keszthely környékén pár nő estleg pasi?
Hely van.
Privátban keres.
Sziasztok. Igényes megbízható párt vagy hölgyet keresnék hosszú távra szexkapcsolatra. Ha felkeltettem érdeklődésed írj privát üzenetet és ismerkedjünk. Jó fej barátságos, diszkrét, sportos pasi vagyok. Csak Győr és környéke