Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok egy helyes,ferfias 27 eves pasi szivesen csatlakozna csinos igenyes parokhoz hetero alapon!
privat uzenetben a tobbi...

Hegyeshalom határ. Kamionomban bisex fiút vendégűl látnek. Holnap estig itt vagyok. Keress privat
sziasztok privibe kapok egy választ?
(Ez egy válasz Lazapáros10 üzenetére (2022. 11. 14. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , tud valaki fekete fiút ??
Sziasztok!
Ma Győr? Autós kaland? Pl.: Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Ma Győr? Autós kaland? Pl.: Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Sziasztok!
Párként keresnénk Győr és környékén szintén párt minden jóra!
Párként keresnénk Győr és környékén szintén párt minden jóra!
Sziasztok! Szívesen kinyalnék Zala megyei vagy környékbeli, élvezetre vágyó hölgyet, akár ellenszolgáltatás nélkül is. Élvezzük együtt az életet!

Ma este későn 22.40 körül, Keszthely mellett, volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Hölgyet, urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Hölgyet, urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Sziasztok ma delutan szopatnek dugnek kocsiban max 35 eves korig !! Veszprem szentgotthard kornyeken
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén ismerkednék lánnyal/hölggyel, esetleg párral akik szívesen eltöltenének egy kellemes időt egy fiatallal, akár hosszútávon.
Akkor probálkozunk meg a lehetetlennel. Sziasztok! Szombathely és környékén VALOS páral,hölgyel ismerkednék,hölgyeknek masszázst is vállalok,átlagos testem,és átlagos farok méretem van,igen tudom igy nehéz lesz az ismerkedés mert itt,mindenki csak a kigyurt átlagnál nagyobb méretet keresi.
Sziasztok! Hétfő- kedd este zalai párral ismerkednénk helyünk van de utazni is tudunk.
Kedden Bukfurdon a szauna reszen valaki illet 18 utan Zalaegerszegen? Szex?
Sziasztok !
Szombaton (2022.11.19.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2022.11.19.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ha van kedved eljönni Pestmegyébe és megnéznéd exbarátnőm amatőr szexfilmjét,akkor írj elérhetőséggel!
Heter hölgyet,urat keresek!Fiatal igényes srác vagyok!Helyem van!
Heter hölgyet,urat keresek!Fiatal igényes srác vagyok!Helyem van!
Sziasztok. Hétvégén Sopronban leszek, szeretnék egy jót szopni. Képeimet megtudjátok nézni. Remélem ír és egy komoly érdeklődő
Lenne Hölgy vagy Pár találkozóra kis ismerkedés után?
Veszprém és 150km-ig.???
Veszprém és 150km-ig.???
Szopatok most vagy délután, hölgyek párok és nagy méretű pasi szóba jöhet! privizz!
Hello. Ma kora délután valakik?