Hölgyek párok Badacsony környékén?
Vasárnap párral, hölggyel kalandoznék. Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Hétvégén kölcsönös kényeztetésre? Nyugat M.o előnyben, utazni tudok, infó kép vidinyó az adatlapomon
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Vasárnap a Kehidai Fürdőben ismerkednék!Bi pasi vagyok !
Olyan hetero urat,hölgyet keresek aki nagyon szeret maszuturbálni,izgatják az amatőr szexfilmek,nyitott típusú jófej partnert keresek,helyem van Pestmegyében!Írj elérhetőséget!
Pucsitva, bekotott szemmel várlak. Sopronban.
Popo szexre keresek kanos perverz seggbaszo pasit.
Most épp ráérek. Ha kanos vagy és érdekel, privi.
Popo szexre keresek kanos perverz seggbaszo pasit.
Most épp ráérek. Ha kanos vagy és érdekel, privi.
Hétfő / 12.05 / délelőttre keresek párt vagy pasit.
sziasztok van kedvetek velem ismerkedni? utazni tudok irjatok köszönöm
(Ez egy válasz Hardman1985 üzenetére (2022. 12. 02. péntek 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 02. péntek 02:51

Sziasztok. 30 éves korig keresünk olyan srácot, aki beszállna hozzánk egy közös pettingre? Később több is lehet csak ismerjük meg egymást! Ha magadra ismertél írj! Vas, Zala!
Mosonmagyaróvár s környékén szexpartnerem keresem hosszú távon. Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Kor alkat nem számít. Jó fiúk hoppon maradnak?
Győr környékén keresek lányt feleséget !!! Tali bármikor! Írj egy jóképű igényes 30 éves pasinak! Csak lányt keresek!
Sziasztok! Pápa és környékén sràc aki talizna? Hely van.
Sziasztok
Szombat délelőttre keresünk Csornán többesre aktív vagy uni srácokat.
Mi egy aktív és passzív igényes sportos fiú pár vagyunk.
185/85/46 és 175/78/46 .
Privát üzenetben várunk jelentkezőket.
Szombat délelőttre keresünk Csornán többesre aktív vagy uni srácokat.
Mi egy aktív és passzív igényes sportos fiú pár vagyunk.
185/85/46 és 175/78/46 .
Privát üzenetben várunk jelentkezőket.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Valaki ma pár nő pasi?
Sziasztok. 30 éves korig keresünk olyan srácot, aki beszállna hozzánk egy közös pettingre? Később több is lehet csak ismerjük meg egymást! Ha magadra ismertél írj! Vas, Zala!
Mosonmagyaróvár s környékén szexpartnerem keresem hosszú távon. Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Keresek elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet. Kor alkat nem számít.
Szombathely és környékén ismerkednék!!!!!!
Szombat estére keresünk házibuliba még egy PÁRT és csakis párt, meglévő, összeszokott hármasunkhoz. (egy kedves pár (Vikiék22) és jómagam)
Van hölgy aki többesben szeretne lenni?