Sziasztok!
Ma valaki cumizna Nagykanizsán?
Csak olyan irjon aki találkozás elött hajlandó telefonon beszélni!!
Helyem van!
Ma valaki cumizna Nagykanizsán?
Csak olyan irjon aki találkozás elött hajlandó telefonon beszélni!!
Helyem van!
sziasztok
Zalaegerszegen hétköznap napközben látogatható potens partnerem keresem
Zalaegerszegen hétköznap napközben látogatható potens partnerem keresem
Győrben keresek olyan part aki bevezetne a 3 szex rejtelmeibe
Zalaegerszegen pasi pénteken délután?
Orális kényeztetnék Hely van. Írj privátban!
Orális kényeztetnék Hely van. Írj privátban!
Ma este hölgynek, párnak forrósítanám fel a hangulatát! Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Győrben kényeztetnék hölgyeket nagy-vastag farkammal.
Helyem van.
Helyem van.
Héviz és Környékén, mai nap, éjszakára szexkalandot keresek!

Valaki megszopatna?
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Szia Győrbe a Kovalter milyen sár van?
sziasztok
Zalaegerszegen keresek partnert
Zalaegerszegen keresek partnert
Írtam privát.
(Ez egy válasz Sárvár_84 üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
hello! csakz.eg, & csak csüt ok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 17:25
Törölt felhasználó (3054102)

Sziasztok!
Zalaegerszegen jövő hétre keresek pasit, akit kényeztethetek orálisan. Csütörtök, péntek délután. Írj!
Zalaegerszegen jövő hétre keresek pasit, akit kényeztethetek orálisan. Csütörtök, péntek délután. Írj!
Ez engem is érdekel
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 18:04

Nyugat dunántúli swinger klub létezik?aki ismer ilyet ne tartsa vissza!
Nyugat dunántúli swinger klub létezik?aki ismer ilyet ne tartsa vissza!
Sziasztok. Zalaegerszegen keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából.
Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet velem. Igényes pasi vagyok. Úgy nyalok mint Lessi.
Sziasztok!Győr környékén keresnék elhanyagolt hölgyet akivel megélhetnénk vágyainkat!

Sziasztok!
Zalaegerszegen keresek pasit, akit kényeztethetek orálisan. Csütörtök délután. Írj!
Zalaegerszegen keresek pasit, akit kényeztethetek orálisan. Csütörtök délután. Írj!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!