Ma este szopnék autóban. Kíváncsi heterot is. Komárom megye!
dodika55Csók
Mosonmagyaróvár és Győr környékén megbízható párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok. Szombat este?
Mosonmagyaróvár és Győr környékén megbízható párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok. Szombat este?
Sziasztok! Párt keresek Szombathelyen, hosszú távú, baráti kapcsolatra. Privátban írjátok!
Sziasztok csorna környékén ismerkednék parral is szivessen.
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 14:06
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen este 9 után szopnék, hely adott.
Kezdő kíváncsi, fiatalos, borotvált intimmel rendelkező, kapcsolatban élő pasi vagyok.
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Szombaton Sopronban borünepp allatt keresnék egy női partnert

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Szombathelyen ki kukkolna meg ?Igényes sràc vagyok.Közös hoki belefér.16 óra körül.
Szombathelyen valaki akit leszophatok?Hely megoldható
Ma este bisex pár többesre hely van
Győr és vonzáskörzetében normális valós pár vagy nő aki ismerkedne ? Aki el is mer jönni egy ismerkedős randira.
Győr vagy vonzás körzetében talizna most valaki?Ápolt,sportos 183.80 39.pasi.Puszi,Pacsi
Sziasztok. Ma este Nő vagy Pár aki szívesen találkozna??
Hello. Biszex lány-nő a nejemnek?
Zalaegerszegen ma este párhoz szívesen társulnék.
Most Győrbe vagyok travit vagy női fehérneműst keresek közös élvezetes játékokra
Pár kres hölgyet ma este Kapuváron.Mindket fél örömére!Kor alkat nem számít!

Holnap este szopnék! Komárom megye!
Kedves Párok!
Valós férfiként beszállnék Párokhoz, 44 éves, igényes, normál méretű, 180cm magas / 89 kg. Nem dohányzok, nem iszom. Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia! Csak ápolt, igényes Párral ismerkedek.
Írjatok bátran smile
Valós férfiként beszállnék Párokhoz, 44 éves, igényes, normál méretű, 180cm magas / 89 kg. Nem dohányzok, nem iszom. Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia! Csak ápolt, igényes Párral ismerkedek.
Írjatok bátran smile