Párost vagy hölgyet keresek szombati napra M7es vonalon vagy akar Budapesten!
hello
Balaton deli parton leszek ma,csatlakoznek parhoz,akar mindket fel oromere
magas,ferfias ficko vagyok meretes farokkal
irjatok itt,ismerkedjunk
Balaton deli parton leszek ma,csatlakoznek parhoz,akar mindket fel oromere
magas,ferfias ficko vagyok meretes farokkal
irjatok itt,ismerkedjunk
Győr Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Kor alkat nem számít. Elhanyagolt férj vagyok. Csók
Sziasztok holnap délelőttre keresünk pasit harmadiknak a hölgy tag részére.35 éves korig
Sopronba szopatnèk
Sziasztok! Fiatal helyes, ápolt, nagyméretű pasi vagyok, állandó szex partnereimet keresem nő és pár személyében
Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Szopatnék Szombathelyen!
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel...Elsősorban kedves, nyitott párok levelét várom.
Sportos, fiatalos párként keresünk két pasi beszállót magunk mellé, kizárólag a feleségem örömére, heteró alapon. Azt szeretnénk, hogy az egyik pasi mindig kamerázzon, amíg a másikkal kényeztetjük a feleségem, majd csere, így senki sem marad ki a jóból. Ha felkeltettük érdeklődésed, privátban jelezz.
holgy tarsasagat keresem, Keszthely es kornyeke
Sziasztok
Hölgyet keresek aki megmutatná az anális együttlét örömeit
Fiatal srác vagyok normál intimmel
Ha van itt ilyen esetleg irj!!
Hölgyet keresek aki megmutatná az anális együttlét örömeit
Fiatal srác vagyok normál intimmel
Ha van itt ilyen esetleg irj!!
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Kanizsa valaki?
Szerda este Sárváron hölggyel, párral ismerkednék. Egy jó szauna a termálfürdőben?
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Párokkak,pasival ismerkednénk adatlapunk alapján
20-30 körüli srácot keresek Győrben kiváncsi hetero alapon. Írj

holgy ismretseget keresem ,kolcsonos oromszerzes celjabol.......Keszthely es kornyeke
Óváros valaki?
Holnap napközben Hévízen aktívak. Helyem van!!! Szopok,dughatsz kedvedre!!!!!!!!!