Sopronban ismerkednék intelligens párral, kortól függetlenül.
Ma este Sopron-Győr-Budapest vonalon ismerkednék, találkoznék az adatlapom szerint. 42 éves sportos méretes 186/85kg intelligens férfi vagyok.
van itt olyan pár akik fiatal srácot keresnek Zala Vas Somogy Veszprém Sopron?privibe lehet írni
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Van helyem Veszprém megyében, de utazni is tudok!
holgy ismeretseget keresem, Kesthely es kornyeke
Győrben vagy környékén ma 17 óra után valaki?
Sziasztok ! Hegyeshalom-Moson, m, Ovar környékén ismiznek biszex iránt érdeklődő paral ! Hol a férjnek lehetne szopni, a hölgynek nyalni, esetleg mind ketten meg is dugnanak.!? Én vékony, csupasz, pasziv, bi, férfi volnék.! Esténként szexre,

Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár, Pápa. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Kanizsa vki?
Sziasztok. Győrben vagy környékén ma délután 17 óra után egy kis kaland? Nyitott vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten illetve elhanyagolt hölgyet magányos anyukát keresek sexkapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Maszsàzs órákon át
Vki most nő vagy pár bi pasi? privizz
Holgy tarsasagat keresem kolcsonos oromszerzes celjabol...keszthely es kornyeke
Szombathelyen nagy puncit kenyeztetnek délután 2 ig itt vagyok imadok nyalni szopatni meretem 18/7
Travi az illető
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 05. csütörtök 05:17

Mosonmagyaróvár és környékén párt kukkolnèk esetleg ha van igény beszálnèk!
Sziasztok.Győr környéki hölgyeket,párokat keresnék alkalmi szexkapcsolatra.