De még milyen jó volt. Sikerült is meg örökíteni.
(Ez egy válasz deszto üzenetére (2023. 10. 24. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 16:18

Nekem innét a közelmúltban jött össze többszöri találkozó egy párral. Nagyon jó élmény volt. Nem egyszerű itt ismerkedni sajnos.
Nekem innét a közelmúltban jött össze többszöri találkozó egy párral. Nagyon jó élmény volt. Nem egyszerű itt ismerkedni sajnos.
Szopatnék Szombathelyen
Nagykanizsa környékén keresünk ma délutánra estére férfit. Helyünk van.
Sziasztok! A körmendi MJUS Hotelba lenne kedve valakinek közös szaunához?
Sziasztok!
Szerdán napközben Szombathely környékén kalandot keresek.
Utazni tudok
Szerdán napközben Szombathely környékén kalandot keresek.
Utazni tudok
Bi srackent Ismerkednék. (Vasmegyeiek elonybe)
Sziasztok!
Holnap napközben kalandot keresek.
Nő vagy pár érdekel. Helyem van de utazni is tudok.
Holnap napközben kalandot keresek.
Nő vagy pár érdekel. Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok !
KALAND ma nálam Keszthelyen ?
!Csak hölgy vagy pár írjon !!
KALAND ma nálam Keszthelyen ?
!Csak hölgy vagy pár írjon !!
Szerda (25) estére keresünk biszex férfit, kellemes este eltöltéséhez.
Ha nem ok, akkor nem az, de akkor mondjátok azt. Ha hitegetsz valakit, aztán nem mész el, az gerinctelenseg.
És ezzel persze rontod a gerinces párok esélyét is. (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
És ezzel persze rontod a gerinces párok esélyét is. (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Huszonéves (max 30) pasit, pasikat keresnénk a közelünkben.(Keszthely) Privátba jelezd ha érdekel.
Esetleg közzé tegyem a leveleiteket amiben mindig megmagyaráztátok miért nem volt jó?Vagy amikor írtatok hogy menjek nyugodtan most biztosan jó lesz stb?
Na ez gerinctelen dolog lenne mint amit Ti csináltatok de nem ilyen ember vagyok!
Amúgy ha vki unszompatikus akkor nem csapom be háromszor...na ez a gerinctelen dolog! Részemről lezárva a dolog! (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 20:28
Na ez gerinctelen dolog lenne mint amit Ti csináltatok de nem ilyen ember vagyok!
Amúgy ha vki unszompatikus akkor nem csapom be háromszor...na ez a gerinctelen dolog! Részemről lezárva a dolog! (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Talán mert unszinpatikus voltál a hölgynek akihez te nagyon kevés vagy
Nekünk innen két találkozó jött össze a nem kevés chates beszélgetés után. Ebből egy lett amiből hármas is volt, és hosszú távon nem csak egy alkalommal.Ahogy írták kb a 95% a sikertelenség aránya sajnos.
Vas megyei bi srac vagyok. Ismerkednek

Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm

Szia, mi nagyon sok fiúval találkoztunk erről az oldalról is. Persze, mint mindenhol itt is 95% kamus van, de ezt bele kell számolni. Ez a statisztika.
Üdv:
Vivadance
Üdv:
Vivadance
Nekem volt igen. Mondjuk hetero ügyben nem tudok nyilatkozni...
Egyszer talán időben elcsípem a felhívásotok és lesz esélyem jelentkezni.
Igazán vonzó a hölgy!!!
(Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 21. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 21. szombat 10:59

Igazán vonzó a hölgy!!!

Ma este szívesen kalandoznánk párok pasik jelentkezését várjuk helyünk van de autós kaland is szóba jöhet Nagykanizsa és Zalakaros környéke
Maximálisan osztom a véleményed.