Sziasztok, nőt, lányt, hölgyet keresek, akivel lehetne párokhoz csatlakozni 4-esre, párcserés szexre stb.
Sziasztok! Holnap (azaz 11.22 szerda) reggelre (7-7:30 körül) keresünk biszex férfit, ki potens, szenvedélyes és nem gond neki viberen vagy telefonon kommunikálni. Hellyel rendelkezünk Sopronban.
Sziasztok! Délutánra keresek szexpartnert, szexpartnereket. Helyem van
Hatalmas oklozheto puncit kenyeztetnek
Zal megyéből ismerkednek erett nyitott novel kor alkat mindegy apoltsag fontos elony hatalmas punci minden vágyam oklozni nyalni
Hölgyet párt keresek kellemes időtöltéshez akár kukkolás többes játékokra diszkrét ápolt pasi vagyok
Sziasztok vasmegyében valaki közös faszverésre?
Ismerkednék
Ma este valaki Győrben?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Idősebb hölgyet nyalnék, kényeztetnék.
50-60 feletti elhanyagolt csajokat kényeztetnék Zalaegerszeg és Körmend környékén. Szívesen nyalnék, masszíroznék, vagy bármi más. "Bizarrabb" dolog ami érdekel, a pisiszex (kapni szeretek) és az öklözés (azt adni), de persze nem elvárások, csak az, hogy a leírt kor felett legyen a hölgy.
Én egy 30 éves, 168cm magas, tetovált, diplomás, intelligens srác vagyok. Hármas nem érdekel, nem szeretem ha valaki néz közbe. Minden extrával felszerelt házam van, hétköznapokon reggel 6 tól délután 4 ig szabad vagyok minden nap. A diszkréció természetes és ezt szeretném is elvárni. Természetesen INGYEN tenném a leírtakat.
Én egy 30 éves, 168cm magas, tetovált, diplomás, intelligens srác vagyok. Hármas nem érdekel, nem szeretem ha valaki néz közbe. Minden extrával felszerelt házam van, hétköznapokon reggel 6 tól délután 4 ig szabad vagyok minden nap. A diszkréció természetes és ezt szeretném is elvárni. Természetesen INGYEN tenném a leírtakat.
Szopatnék Szombathelyen
Valaki közös masztira Győrben?
Zalaegerszegen ismerkednék.
Ismerkednek. (Bi)
Vas megye elony.
Vas megye elony.
Hello! Mostanában valaki? Vas,Győr,veszprém megye? privibe
Győr mindenben benne vagyok!! hely legyen
Zalaegerszegen ma 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba