Hosszútávú partnerem keresem,hölgy vagy pár személyében.
Hello-Hello! Zala megyebol keresek csinos,igenyes part 3asra vagy cucckoldra
szivesen csatlakoznek! 183cm 87kg rendszeresen edzek,masok szerint extra helyes pasi vagyok!
uzenetet varok...

Sziasztok!
Balatonberény környékén állok az M7 autópályán a keresztúri pihenőben Pest irányában a kamionommal.
Sok mindenre nyitott vagyok, privát üzenetben szívesen elmondok bármit magamról.
Balatonberény környékén állok az M7 autópályán a keresztúri pihenőben Pest irányában a kamionommal.
Sok mindenre nyitott vagyok, privát üzenetben szívesen elmondok bármit magamról.
Pápa és környékén (max 60-70km) lenne srác aki a napokban találkozna? Helyem van, de utazni is tudok
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Szopnék nagykanizsán ma holnap.
Sziasztok! Fogadni tudó ffi beszállót keresünk ma estére, Zalaegerszeg és környékéről.
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Ma estére valaki, jóképű, sportos testalkatú, nagyobb, minimum jó átlagos mérette megáldott pasit keresek, alapos dugasra. légy szenvedélyes. Kérlek fotót küldj, utána küldöm én is.
Hétfőn Szhelyen valaki?
Pár női tagját masszíroznam és nyalnám ki jó hosszasan amíg csak bírja én 33 éves hetero pasi vagyok imádok hosszasan nyalni Győr és környéke írj privátban ha érdekel
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Ma délelött Győrben helyel rendelkező bi pasit meglátogatnék
Zalaegerszegen ismerkednék.
Pápa és környékén (max 60-70km) lenne srác aki a napokban találkozna? Helyem van, de utazni is tudok
Sziasztok. Pápa S környékéről ismerkednék Nőkkel Hölgyekkel!
Körmend, Zalaegerszeg Keszthely vonalon ma este meglatogatlak.
Sportos vonzó negyvenes, méretes.
Sportos vonzó negyvenes, méretes.
Párként keresünk péntek estére fiatal Győr környéki párt négyes mókára!
Sárvár környékén ismerkednék találkoznék! Hely ok!
Szopassmár meg.
(Ez egy válasz kanizsasraac üzenetére (2024. 01. 17. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 15:08

Nagykanizsán este autóskaland? Vagy csak szopatnék vagy párt kukkolnék. 36éves kanizsai srác vagyok. Kocsim van.
GYMS megye vagy környéke? Passzív vagyok