Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Győr és környéke!
Zalaegerszegen hétfő, kedd szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok! Ujjak vagyunk az oldalon! Idővel majd harmadiknak keresünk pasit de jelenleg senkit sem keresünk! Viszont én a férfi tag tag szeretném kipróbálni párokkal a férfi biszex örömöket. Feleségemnek felvetettem többször is a témát de nemet mondott! Azt mondta csinálhatom de ő ne tudjon róla! Tehát 100 százalék diszkrécióval keresek Vasvár megyében párokat ahol a férfi tag biszex vagy épp szeretnék kipróbálni. Mindenben benne lennék idővel. Ami érdekel elsősorban: kölcsönös orál szex, seggnyalás(adni)(akár kapni) közös farokverés. Későbbiekben ha szeretnéd meg is dughatsz, ha szeretnéd én is megduglak! Szeretem a vibrátoros játékokat is és női részről felcsatolhatóval is dugható vagyok és közben szívessen szopnék. Vagy ha férfi dugna akkor közben szívessen nyalom a nőd pináját. Szeretnétek a nőddel hármasban szeretne a nőt két farkat szopni vagy két faszt a pinájában érezni esetleg mind két járatában érezni?! Nem gond! Írjatok bátran és valósitsuk meg eggyütt a vágyainkat teljes körű diszkrécióval és bizalommal odafigyeléssel! Hosszú távra keresek egy adott párt! Helyetek legyen.
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék, hetero alapon.
Igen. Nem ártana. Pedig én is kedvelem a kinti huncutságot. Most kiváló idő lett! Valakinek kedve van: kilátó, autós dogging, ilyesmi?
(Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 09:35

Mondjuk nem ártana, ha reagálnának a Nekik küldött üzenetre!
Akár pár szóban is!
Akár pár szóban is!
Ma délután pár, aki nem csak levelezni akar?
kezdö bi pasi???
Mondjuk nem ártana, ha reagálnának a Nekik küldött üzenetre!
Akár pár szóban is! (Ez egy válasz Sleon2 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 15:34
Akár pár szóban is! (Ez egy válasz Sleon2 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok... Ha van valakinek ideje, nyugodt szívvel ajánlom.. Csodás pár!!!
Sziasztok! Igényes, extra méretű srácként Keszthely környékén kerenék kalandot hétfőn, kedden…
Szombathelyen parkerdőben kiskertben leszek,női parznert keresek

Hello. Párral ismiznék ma.privibe
Sziasztok... Ha van valakinek ideje, nyugodt szívvel ajánlom.. Csodás pár!!!
(Ez egy válasz Nika988 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 12:16

Sziasztok!
Ma (szombat) kora estére keresünk hármas kalandra, nagyobb méretű , valós pasit. Privát levelet várunk. Fotó, viber alap feltétel.
Ma (szombat) kora estére keresünk hármas kalandra, nagyobb méretű , valós pasit. Privát levelet várunk. Fotó, viber alap feltétel.
Puncinyalásra hölgyet, párokhoz is csatlakoznák.
Sziasztok! Yoni masszázst vállalok pároknak hölgyeknek!
Keressetek bizalommal!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr.
Most szombat estére többesbe keresünk mi két biszex pasi és egy bisex csinos fiatal sexi csaj vagyunk. Keresünk bisex párt vagy nagy méretű biszex pasit! Helyünk van Győrben!
Sziasztok. Győr és környékén (max 50km) találkozna ma valaki?

Sziasztok!