sziasztok, Keszthelytől 10km-re titkos találkákra van egy kiadó kis hegyi házikó. ha valakit érdekel keressen privátban. megegyezés szerint.1-1órára kiadó.
Ma keresek Vas megyében érett párt hármashoz. Minden megoldás érdekel!
Balatonmária környékén bi pasi?
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi.
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi.
Üdv!
Napokban időm és helyem is van. Kinek lenne kedve valamihez?
Napokban időm és helyem is van. Kinek lenne kedve valamihez?
Sziasztok.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
Vas Megye
T.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
Vas Megye
T.
Holgy tarsasagat keresem kolcsonos oromszerzes celjabol, Keszthely es kornyeke
Holgy tarsasagat keresem kolcsonos oromszerzes celjabol, Keszthely es kornyeke
Sziasztok keresek párt nőt vagy pasit péntek szombat hely van minden jóra
Sziasztok! Párral ismerkednénk
Zeg környékén keresek mára diszkrét partnert, szopásra, masszázsra, szerepjátékra.. privizz
kérhetek egy vissza üzit vagy esetleg privát chatbe tudunk esetleg beszélni?
(Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2024. 03. 09. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 08:06

Ma este szívesen kalandoznánk fiúk és párok jelentkezését várjuk Nagykanizsa és környékéről helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Most hétvégén pár ?Pár cserés szexhez..
Sziasztok! Ismerkednék lányokkal/nőkkel, illetve párokkal, szimpátia esetén akár hosszútávon.
Ha ránézésre szimpatikus lennék, írjatok myugodtan.
Beszélgessünk, ismerkedjünk.
Sajnos nincs jogsim és helyem. Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szomvathelyen tudok helyet foglalni.
Ha ránézésre szimpatikus lennék, írjatok myugodtan.
Beszélgessünk, ismerkedjünk.
Sajnos nincs jogsim és helyem. Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szomvathelyen tudok helyet foglalni.
Zalaegerszegen ma, szombat vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Nagykanizsán ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolnék vagy közös maszti? De egy jó szexben is benne lennék. Hely is megoldható
2024. március 15-től 18-ig (péntek, szombat és vasárnap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Keszthely es kornyeke........holgy ismeretseget keresem
sziasztok én is szivesen találkoznák hosszutávon
(Ez egy válasz Pár 46-47 üzenetére (2024. 03. 12. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen csütörtök, szombat vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.