Sziasztok.Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgyet.Pasit nem!06.22.-07.03. Dalmát régió.Nyaralás sok pihenéssel,csavargással.Gy.M.S-Vas megye.Ha érdekel írj!
írtam privátba
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,Győrben cumiznek . Helyem van.
Zalaegerszegen kedden szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok. Győrben v kőrnyéke, keresek egy párt, hosszú távon, ahol a hölgy kényeztetésében részt vehetek. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Masszázs, intim masszázs, punci nyalás hosszasan vagy amit szeretnétek! Hosszú távon keresek egy normális párt! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Üdv. Győr
Sziasztok! Sopron-Szombathely vasútvonalon ismerkednék nővel, párral a hölgy örömére.
Esetleg egyik legjobb haverokkal keresnénk nőt/nőket hármashoz, többeshez csak a nők örömére. Hely van Bögötön, illetve utazni is tudnánk adott távolságig.
Esetleg egyik legjobb haverokkal keresnénk nőt/nőket hármashoz, többeshez csak a nők örömére. Hely van Bögötön, illetve utazni is tudnánk adott távolságig.
Sziasztok. Keszthelyen szopnék, dugatnám a popsim többesben is.
Sziasztok,Győrben cumizna normális diszkrét srác. Helyem van.

Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék hozzatok! (Ez egy válasz csibuka9 üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 01. hétfő 11:50
Én is szívesen csatlakoznék hozzatok! (Ez egy válasz csibuka9 üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombathely vagy környékén párommal szexelnénk délután valahol a természetbe. Tippeket helyhez, hogy merrefele lehetne szívesen fogadunk.
Sziasztok!
Nektek is kellemes húsvétot kívánok! (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek is kellemes húsvétot kívánok! (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek.
Sziasztok!
Ma délutánra keresnék kölcsönös orálra!
Helyem van Nagykanizsán
Ma délutánra keresnék kölcsönös orálra!
Helyem van Nagykanizsán
Szombathely vagy környékén párommal szexelnénk délután valahol a természetbe. Tippeket helyhez, hogy merrefele lehetne szívesen fogadunk.
Néger ffit tud valaki??
Zalaegerszegen kedden szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Piros tojás, fehér nyuszi, hadd locsoljam még a nunid...

Sziasztok!
Győrben hölgyet, hölgyeket locsolnék!
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, nagyobb méretű, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok
Győrben hölgyet, hölgyeket locsolnék!
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, nagyobb méretű, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok
Szép napot!
Hölgyeknek kényeztető masszázs, finom puszik, tetőtől talpig simogatás. Imádom a női testet izgalomba hozni...
Párhoz is csatlakoznék
Zalaegerszeg
Hölgyeknek kényeztető masszázs, finom puszik, tetőtől talpig simogatás. Imádom a női testet izgalomba hozni...
Párhoz is csatlakoznék
Zalaegerszeg
Zalaegerszeg és környékén Hölgyet masszíroznék